Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Ředitel katolické školy musel rezignovat: Namol opilý řádil ve strip baru

Ředitel se opil na školním výletu a šel do strip-klubu
Ředitel se opil na školním výletu a šel do strip-klubu  (Autor: Twitter)
Autor: ital - 
6. června 2019
20:35

Na pořádnou ostudu si zadělal Američan Michael Comeau, ředitel katolické školy ve městě Port Allen v Louisianě, který vzal své žáky na školní výlet do Washingtonu. Během jednoho večera, když byli žáci na hotelu, navštívil muž jeden ze striptýzových klubů nedaleko Bílého domu. Tam jej zatkla policie. Ředitel školy následně na svůj post rezignoval.

Ředitel katolické školy v Louisianě Michael Comeau (47) vzal žáky na školní výlet do Washingtonu. Ve čtvrtek, zatímco byli žáci pod dozorem jiného pedagoga, si zaskočil do jednoho z místních striptýzových klubů a tam se opil namol.

Navíc si v podniku Archibald's Gentlemen's Club počínal natolik divoce, že skončil v rukou policie. Právě proto všechno prasklo a on musel na svůj post rezignovat. V pátek to potvrdil mluvčí katolické diecéze města Baton Rouge v Louisianě.

„Diecéze v Baton Rouge potvrdila, že Michael Comeau, ředitel Školy Svaté rodiny v Port Allen, byl 30. května zatčen při školním výletu ve Washingtonu D.C.,“ oznámil mluvčí ve svém prohlášení.

V něm také stojí, že žáci v klubu nebyli. „Incident se odehrál, když byli studenti ve svých hotelových pokojích pod dohledem dalšího doprovodu. Pan Comeau byl ředitelem Školy Svaté rodiny pět let a předtím se věnoval veřejnému vzdělávání v okolních oblastech,“ doplnil mluvčí.

„Pan Comeau předložil svou rezignaci a bude jmenován prozatímní ředitel,“ dodal mluvčí. Comeau byl obviněn z opilosti na veřejnosti a držení otevřené nádoby s alkoholem poté, co odmítl zaplatit svůj účet. Podle televizní stanice WAFB měl s sebou v klubu i služebního psa. Rezignoval i ze své pozice záložního policisty ve městě Brusly.

Tonya ( 6. listopadu 2019 17:38 )

To by se nejdříve muselo stát, aby se o tom dalo psát.

Samo ( 6. června 2019 23:01 )

A co takhle napsat, milí redaktoři Blesku, že někde v hospodě či jiném zábavním podniku řádil opilý namol nějaký český komunista- na to asi nemáte koule, ale psát o tom, co se stalo v Americe, to zajímá zase jenom komunisty a jejich příznivce.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání