Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Agresor v Mostě zbil a zkopal muže, komplic ho pak ještě srazil autem: Policie hledá svědky

Agresor v Mostě zbil a zkopal muže, komplic ho pak ještě srazil autem: Policie hledá svědky (ilustrační foto).
Agresor v Mostě zbil a zkopal muže, komplic ho pak ještě srazil autem: Policie hledá svědky (ilustrační foto).  (Autor: Městská policie Most)
Autor: dce - 
5. června 2019
19:14

Skutečně brutální napadení šetří policisté z Mostu. Neznámý muž zde napadl kolemjdoucího, bil ho pěstmi, kopal do něj, a to i poté, co oběť upadla na zem. Jeho komplic pak oběť ještě srazil autem. Policie nyní hledá svědky celé události.

K incidentu došlo krátce před sedmou večerní v pondělí 3. června v Mostě poblíž křižovatky ul. Obránců míru a 1. máje. Podezřelý muž brutálně napadl jiného muže, kterého bil pěstmi a kopal do něj, v útoku pokračoval i poté, co poškozený spadl na zem. Následně z místa odešel a v útoku pokračoval jeho komplic. Když chtěl poškozený z místa činu utéct, srazil ho první útočník osobním vozidlem,“ uvedl policejní mluvčí Daniel Vítek.

Oběť utrpěla velmi vážná zranění a musela být hospitalizována v nemocnici. Oba agresory už policisté zadrželi. Nyní pátrají po svědcích nepochopitelného útoku. Z dosavadního šetření vyplývá, že se v době napadení na místě činu nacházeli další lidé, kteří měli na pachatele křičet, aby s útokem přestali. V zájmu řádného objasnění případu žádají kriminalisté očité svědky napadení, aby poskytli výpověď k průběhu útoku a kontaktovali linku 158,“ dodal Vítek.

Policie kromě očitých svědků uvítá i kamerové záznamy, které útok, byť částečně, zachycují.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání