Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Žena posedlá karaoke vytasila zbraň na muže, protože ji chtěl vystřídat u mikrofonu

Autor: shp - 
8. června 2019
21:21

Je velký rozdíl mezi fanynkou a fanatičkou. Doris Vallejová-Godoyová (41) se v mexické restauraci La Catedral del Marisco nalézající se v texaském Austinu předvedla jako to druhé. Je totiž k smrti poblázněná do karaoke. Když ji chtěli u mikrofonu vystřídat, naštvala se a vytáhla pistoli.

K incidentu došlo v neděli kolem jedné hodiny odpoledne. Doris byla v restauraci se svou přítelkyní a věnovala se své největší zálibě – karaoke. Jenže zazpívat si chtěl i další návštěvník, který ženě řekl, že není jediná, kdo chce držet mikrofon.

Zbraň mu namířila do obličeje

Doris se rozhněvala, vytasila na muže zbraň a namířila mu ji přímo do obličeje. Později vypověděla, že jí dotyčný měj nadávat. Do konfliktu se následně vložila číšnice, která chytila karaoke fanatičku za ruku, ve které pistoli držela.

Zpěvuchtivá žena pak zbraní mířila i na ni. „Zabiju tě,“ křičela na celé kolo. Přítelkyně Doris ji nakonec byla schopná uklidnit. Zaplatila účet a společně chtěly odejít. Jenže na odchodu je zadržela přivolaná policie.

Zpěvem posedlá žena skončila ve vazbě

Ta Doris zatkla a umístila do vazby. Žena byla obviněna z ozbrojeného útoku a nelegálního držení střelné zbraně. Její kauce byla stanovena na v přepočtu 1,3 milionu. Vypadá to tedy, že si žena v nejbližší době bude moci zazpívat nanejvýš tak za mřížemi cely.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání