Není to tak dávno, co se mladíček na sociální síti chlubil novou láskou - brunetkou, která vypadala tak trochu jako mladší verze jeho bývalé přítelkyně a porotkyně v SuperStar Knechtové. Ovšem teď se Petrův život už zase zřejmě otočil o 180 stupňů.

„Všechny Vás zdravím, asi by bylo fér, abych Vám něco řekl. Momentálně se nacházím v psychiatrické léčebně. Někdy člověk ani neví, jak se tady může rychle ocitnout, může se to stát každému z nás," prozradil sám Borkovec na svém instagramu, že je zavřený v léčebně. Redaktoři Blesku se s ním tento týden snažili spojit, ovšem jeho vyjádření se nám nepodařilo získat, jelikož telefon nezvedal. Teď už je asi jasné proč...

„Ještě tady pár týdnů budu, a tak budu rád za trpělivost a podporu." Důvod svého pobytu tam ale nezveřejnil, i tak ale dal všem najevo, že ani tam nezahálí. „Skládám tady písně, mám novou kapelu, manažerku, a tak je škoda, že se má tvorba trošku pozastavila, ale někdy člověk musí vědět, kdy je potřeba zakročit a říkám si, že ty příběhy v písních budou mít i větší sílu. Takže ještě jednou děkuji za trpělivost, tvořím i tady a věřím, že se po prázdninách potkáme na nějakých koncertech," doufá mladý zpěvák.

Ten během své šance v SuperStar zahořel láskou ke Kataríně Knechtové a nějakou dobu to mezi nimi slušně jiskřilo. Ovšem po několika rozchodech a návratech bylo jasné, že je mezi nimi opravdu konec. Šuškalo se, že kromě věkového rozdílu byla jejich velkým problémem i Petrova přílišná konzumace alkoholu, dá se tak předpokládat, že možná právě kvůli této závislosti skončil Borkovec tam, kde je nyní. Možná ho ale jen smetla obrovská popularita, kterou po soutěži zažil a nebyl na ni předtím zvyklý. 

Snad se ale brzy vzpamatuje, čemuž ostatně zřejmě věří i jeho nová manažerka Venetia Garaiová. „Je obdivuhodné, že i přes svůj mladý věk se staví k problémům čelem a chce je řešit. V současné době se Petr nachází v psychiatrické léčebně a je v rukou těch nejlepších odborníků. Volný čas využívá ke psaní písní, prostřednictvím kterých chce fanouškům sdělit, co se odehrává v jeho hlavě. Je to velký bojovník,“ uvedla ve vyjádření pro eXtra. cz blonďatá manažerka, která je pro zpěváka nyní velkou oporou spolu s jeho maminkou.

VIDEO: SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící!

Video
Video se připravuje ...

SuperStar 2018: Katarína Knechtová podpořila zlomenou soutěžící! TV Nova

Fotogalerie
54 fotografií