Nedávno blonďatá moderátorka TV Nova zveřejnila na sociální síti snímek, na kterém se drží za ruku s vysportovaným mužem. Neukázala však jeho tvář, aby nebylo možné odhalit jeho totožnost.

„Konečně našla někoho, s kým je jí skvěle... A není to žádný pitomý sportovec!“ prozradila minulý týden blízká kamarádka Ochotské v narážce na řádku Míšiných předchozích vztahů s hokejisty, fotbalisty či právě tenisty. A měla pravdu. Podle zjištění Blesku se jmenuje Tomáš a pracuje u kriminální policie v Bruntále.



Právě tam během dětského dne Tomáš přišel podpořit organizaci Help-in, jejíž ambasadorkou je Míša. Po městě, kde oba bydlí, se vodí nejen za ruce, ale jeden druhého také zahrnují něžnými polibky. „Nedávno jsem je potkala i s Míšiným synem v zoo a neskutečně jim to spolu slušelo,“ informovala Blesk jedna z čtenářek.

Tajnosti přestala dělat i sama moderátorka. „Ano, jsem momentálně šťastná,“ potvrdila Ochotská Blesku nový vztah. „Rozhodně jsem to ale neměla v plánu hlásat do světa...“ zdůraznila. S Tomášem jsou spolu podle našich informací jen pár měsíců a ona se trošku bála, jak zvládnou první vlnu mediálního zájmu.



Pro moderátorku je a podle jejích slov i vždycky bude na prvním místě v životě její čtyřletý syn Andreas, jehož má právě s exmanželem Rosolem. „Hlavní je, aby malý viděl mámu šťastnou. Vše zlé nechávám za sebou,“ řekla Blesku Ochotská.

VIDEO: Připomeňte si idylku, jakou kdysi Míša s Rosolem prožívali, když čekali dítě!

Video
Video se připravuje ...

Těhotná Míša Ochotská: Přibrala už 8 kilo a kvůli rodině tají jméno syna! Markéta Reinischová, Lukáš Červený, Luděk Mazák

Fotogalerie
35 fotografií