Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Maminku přepadli a hodiny mučili v dovolenkovém ráji: Trhliny ve výpovědi, tvrdí policie

Autor: shp - 
4. června 2019
16:54

Kde je pravda? Američanka Tammy Lawrenceová-Daleyová (51) tvrdí, že byla během dovolené v Dominikánské republice napadena, drsně bita a několik hodin krutě mučena. Nakonec byla prý ponechána napospas smrti. Jenže tamní policie tvrdí, že v její výpovědi jsou značné mezery.

Matka dvou dětí z města Wilmington ve státě Delawere tvrdí, že byla druhý den během dovolené v dominikánském resortu Punta Cana napadena. Neznámým útočníkem měl být muž v uniformě hotelu Majestic Elegance, kde byli ubytováni.

Znásilnil ji útočník?

Muž ji údajně unesl do údržbářské místnosti, bil ji pěstmi, škrtil ji, a když upadla do bezvědomí, ponechal ji na pospas smrti. Jestli ji znásilnil, si Tammy prý nepamatuje. Její vzpomínky na útok jsou více než mlhavé.

Jedinou příležitost, kterou jsem dostala k otočení, bylo, když mě škrtil. Tehdy jsem uviděla uniformu. Když jsem se snažila podívat nahoru, nedokázala jsem to, protože jsem v ten okamžik prostě omdlela,“ popsala Američanka útok.

Výpověď má trhliny

Jenže zástupce policie tvrdí, že v její výpovědi je mnoho trhlin. „Ohledně případu panuje mnoho domněnek, hodně informací nesedí s některými výpověďmi,“ řekl mluvčí národní policie Frank Durán podle Daily Mailu.

Toto prohlášení přišlo poté, co si manžel napadené ženy stěžoval na postup policie. Policisté dokonce tvrdili, že žena nepodala oficiálně svědectví. To manžel tvrdě odmítá a dodává, že stále nedostali výsledky testů na znásilnění.

Zfušovali vyšetřování?

Ty však ženě byly provedeny až dva dny po útoku, takže jejich výsledky stejně nemusí odhalit pravdu. Snaží se strážci zákona v Dominikánské republice zamaskovat své zpackané vyšetřování, nebo na tvrzeních Tammy skutečně něco nesedí?

Ab1234cd4321 ( 4. června 2019 17:03 )

Šla mr.da.t a prostě jí to nevyšlo.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání