Kateřina Kristelová patří mezi celebrity, které na sociálních sítích veřejně prezentují kdejaký svůj výlet, dovolenou, návštěvu maséra nebo nákup v drogerii. Zdá se proto takřka nemožné, že by v těchto dnech byla v německém Legolandu, a přitom o takovémto výletu informovala pouze prostřednictvím instastories. I poslední víkend, který strávila po boku svého životního partnera Tomáše Řepky v resortu Mlýn Černovice, poctivě dokumentovala!

Přesto se však na jejím instagramu objevil post s nápisem „vacay“, což je zkratka anglického slova „vacation“, tedy dovolená či prázdniny, a několik krátkých videí pořízených v Legolandu. Podobně, jako když byla s dcerou Claudií (9) a Řepkou v Disneylandu. Sama ostatně žádala své followery, jejichž počet stále kolísá, aby jí pomohli rozetnout gordický uzel a rozhodnout, který zábavní park je lepší. Jenže Disneyland se objevil i na jejím profilu jako takovém, zatímco tentokrát zeje prázdnotou.

Na sociálních sítích ale mají její příznivci (nebo spíše odpůrci?) jasno: Kristelová jenom recykluje své staré příspěvky. Této teorii notně nahrává i fakt, že o několik hodin později sdílela fotku sedícího Buddhy, který rozhodně nebyl z Lega, s popiskem „i like where I live“, tedy „líbí se mi, kde žiji“. Jak je to tedy doopravdy, to ukáže nejspíš až čas, nicméně je jisté, že takový výlet do země kostiček by mohl být naprosto ideálním lékem na její náhlou samotu, zatímco Řepka sedí ve vězení a zvyká si na tamější režim...

VIDEO: TopStar magazín: Tomáš Řepka o rodině a Kateřině Kristelové

Video
Video se připravuje ...

TopStar magazín: Tomáš Řepka o rodině a Kateřině Kristelové FTV Prima

Fotogalerie
53 fotografií