Zpěvák Bohuš Matuš, který se netají svým vzplanutím pro nezletilou dívenku, nyní v rozhovoru pro Extra.cz přiznal, že se jejich vztah od platonické lásky vyvinul přes nějaké to „pomazlení“, jak sám přiznával i v době, kdy jí bylo čerstvých patnáct, k normálnímu „dospěláckému“ poměru. Ještě vloni v létě se přitom dušoval, že mezi nimi není nic sexuálního, jelikož Lucinka „je malá, na tyhle radůstky má čas“. To se však už změnilo! „Ze začátku jsme s Luckou opravdu jen kamarádili, pak jsme se ale sblížili a nyní jsme spolu se vším všudy,“ libuje si umělec, jenž svým randěním s mladičkou slečnou budí jisté rozpaky. 

„Jeden čas jsem sice říkal, že spolu už nechodíme, ale to bylo jen proto, že se jí vysmívaly děti ve škole a já nechtěl, aby jí někdo ubližoval,“ dodává tento pěvecký talent, který tuhle sezónu zářil jako vikomt Raul v muzikálu Fantom Opery. Za své city k šestnáctileté Lucince se už tedy nikterak nestydí a naopak na sociální sítě dává jednu romantickou fotku za druhou. Za selfíčka plná lásky sklízí od svých fanoušků jenom samou chválu a dost často se u těchto fotek dočítá, jak jim to spolu sluší. Není divu, jeho okatá puberťačka nedávno změnila barvu vlasů a jako blondýnka vypadá naprosto báječně!

Rodičům dívky prý vůbec nevadí, že jejich dcerka, která se může chlubit občanským průkazem teprve rok, randí s mužem, co je o neuvěřitelných 29 let starší jak ona. Alespoň podle Matušových slov. „S rodiči nikdy nebyl žádný problém. Rodiče nám v ničem nebránili. Jsou strašně skvělí a mají mě rádi. Maminka mě dokonce obdivuje jako zpěváka. Oba navíc vědí, jak to ve skutečnosti mezi námi je. Nejsem typ, že bych jim hned prznil dceru. Mám to postavené trošku jinak,“ zdůraznil zpěvák, jenž s blížícími se padesátinami bude pravděpodobně ještě starší než rodiče jeho vyvolené…

VIDEO: Bohuš Matuš přichází s novým klipem a písní!

Video
Video se připravuje ...

Bohuš Matuš přichází s novým klipem a písní: Útočí s ní na Lucernu Youtube.cz

Fotogalerie
26 fotografií