Sama si s tím, jak ukazují události posledních týdnů, neporadí. Hanka napřed zanevřela na maso a letos na jaře na veškerou stravu. Je už kost a kůže. „Zajímají ji jen cigarety,“ zoufá si Krampol. Ve stále se zkracujících intervalech jeho žena končí v nemocnicích na kapačkách. Poprvé zkolabovala v březnu, pak na květnovém soustředění Muže roku v Tunisku a do třetice ani ne týden po návratu domů.

Krátkodobých pobytů své ženy ve špitále už má herec plné zuby. „Hanička se musí podrobit dlouhodobé léčbě. Jistě pochopí, že je to nezbytné,“ navrhuje odhodlaně přesun na oddělení, kde se budou věnovat její churavé duši a hlavě.

Jediná možnost

Včera se Jiří vypravil za ženou do nemocnice. Nešlo o obyčejnou návštěvu. Chtěl své Haničce promluvit do duše. „Je třeba, aby pochopila, že je to jen pro její dobro. Přece nechce, abych každou chvíli volal sanitku,“ říkal razantně. Zda se mu ale podaří přemluvit manželku k nástupu na léčení, ukážou ale až další dny. Současná situace je kritičtější než Hančino pití a konzumace prášků po smrti její maminky (†76) v roce 2012.

Zoufalý Krampol: Ať zbaví Hanku svéprávnosti! A odhalená tajemství Karla Gotta!

Video
Video se připravuje ...

Zoufalý Krampol: Ať zbaví Hanku svéprávnosti! A odhalená tajemství Karla Gotta! Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
161 fotografií