Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Pašeračce Tereze zkrátili trest! Pak napsala dopis plný hněvu a smutku

Autor: dce - 
4. června 2019
10:05

Tereza asi nebude nikdy dost spokojená - generální ministr Paňdžábu Tereze opět snížil trest, ale česká pašeračka fňuká, že jí to není dost. Chce být doma totiž „hned teď“! V Pákistánu, kde byla odsouzena za pašování heroinu, dostala trest osm let a osm měsíců. Ten už je nyní ale o něco kratší.

Terezu chytili s kufrem plným heroinu v lednu 2018 na letišti v Láhauru. Od té doby seděla v pákistánské vazbě a tvrdí, že o drogách neměla ani tušení. Letos v březnu se dočkala odsuzujícího rozsudku - za mřížemi má strávit bezmála devět let. To Terezu rozesmutnilo a pobouřilo zároveň - čekala, že bude osvobozena a ještě ten den nasedne na letadlo směr Česká republika.

Místo toho ale hnije ve věznici a čeká na odvolací jednání, které se má konat v září. Už dvakrát během necelých tří měsíců jí ale její právník mohl doručit potěšující zprávu! Generální ministr Paňdžábu Usman Buzdár jí snížil trest. Poprvé to byly dva měsíce pro ní a všechny ve věznici, kde si právě Tereza odpykává trest.

I tentokrát jí byl trest pokrácen o dva měsíce stejně jako všem vězňům v Paňdžábu. Údajně jde o projev lidské sympatie místní vlády. Tereza ale zprávu nepřijala s radostí. „Nejsem moc nadšená. Chci být prostě už brzy propuštěna,“ napsala právníkovi v dopisu s tím, aby její případ u Vrchního soudu v Láhauru vyřešil co nejdřív.

serzant ( 5. června 2019 08:02 )

Mohla by kandidovat do našeho parlamentu za fetky-Piráty.Ti by ji následně jako poslankyni parlamentu CR měli vybojovat propuštění,až by se vrátila tak se chytit za ručičku s Bartošem a spol. Hurá někam do feťáckeho ráje s celou stranou VYHULENCU!!!!!

Pohybovenadany ( 5. června 2019 07:55 )

Terezko , a musíte nosit ve vězení vysoké podpatky nebo jak to máte ?

europa ( 5. června 2019 06:16 )

To tu šlapku ještě neoběsili? Přestaňte s ní otravovat, koho taková špína zajímá?

j_dc_cv ( 4. června 2019 23:29 )

Prostě blbka. Ona chce domů a napíše pravnikovi aby to zařídil. Prostě blběna.

Pohybovenadany ( 4. června 2019 21:25 )

Terezko,Terezko, je to v prheli !

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání