Hlavním cílem nahé fotografie herečky Leny Dunhamové, je zaměřit se na lásku k vlastnímu tělu. Na snímku je herečka úplně nahá a přes rameno se s úšklebkem dívá do kamery. U popisku pak hvězda seriálu Girls nabádá fanoušky, aby v komentářích napsali, co na sobě mají rádi. Za každý pozitivní příspěvek se navíc Dunhamová zavázala věnovat jeden dolar na charitu.

„Jakákoliv negativita, na kterou narazíte, je jen výmluva k tomu, abyste se milovali ještě víc, ne? V komentářích napište důvod, proč se milujete,“ vyzývá fanoušky hollywoodská komička. Aby ukázala, že to myslí vážně, sama jeden napsala. 

„Já půjdu první: Jsem střízlivý a zodpovědný dospělý člověk, který miluje se svlékat. Tak a teď vy! Za každý komentář, v průběhu dalšího týdne, věnuji dolar na program, který pomáhá ženám zbavit se závislosti na alkoholu a jiných návykových látkách,“ motivuje Dunhamová. 

Její snahu ocenili i hollywoodští kolegové. „Jsi geniální! Sám abstinuji. Miluji svoje upřímné a někdy přecitlivělé srdce,“ vyznal se v komentářích herec Orlando Bloom (42).

„Miluji se za mou naprostou věrnost. Za mé něžné srdce a soucit a empatii k ostatním. Jo, a taky miluji tu malinkou vrásku na svém palci,“ napsala dcera Bruce Willise (64) Rumer (30). S komentářem pak přispěchala i její maminka, herečka Demi Mooreová (56). „Jsem krásná duše s nesmírně milujícím a soucitným srdcem, která si miluje hrát s panenkami.“

Jedno je jisté, Lena na charitu věnuje hned několik tisíc dolarů, protože pozitivních komentářů se u její fotografie sešla opravdu hromada. 

Fotogalerie
42 fotografií