Čerstvě zasnoubený zpěvák Miro Šmajda se v poslední době místo zpívání věnuje spíše cestování a fotografování. A svými zážitky z cest se často podělí i na svém instagramu. Momentálně se ovšem nachází v Praze, a na jeho profilu objevil snímek, který jeho fanoušci jen tak nečekali. 

„První místo hned na první soutěži v bikini fitness. Nebudu se tvářit, že jsem to nečekal. Jsem prostě krásná," napsal k příspěvku Šmajda. V popisku pak ještě vtipně připsal hashtagy 'Bez Make-Upu' a 'Přírodní krása'.  

Zpěvák, který se pyšní namakanou postavou, přidal k outfitu z Pobřežní hlídky dokonce i blonďatou paruku, srovnání se slavnou sexbombou Pamelou Andersovonou se tak přímo nabízelo. „Měl jsi zaskočit za tu trubku, co nepřijela. Stejně jsi hezčí," napsala pod fotografii jedna z jeho fanynek.

„A pak že Pamela z rodinných důvodů do ČR nedorazila," vtipně hodnotí jeho fotografii další. „Ještě ti chybí plovák a Pamela Andersonová je na světě," dodala k Šmajdově fotografii další.  Ve skutečnosti je ale fotografie dva roky stará. Šmajda ji ale vytáhl, jelikož totiž moc dobře ví, že tím přitáhne spoustu pozornosti. Samozřejmě tak u fotky propaguje své koncerty. 

VIDEO: Vegan Miro Šmajda ze SuperStar: Ukázal novou přítelkyni!

Video
Video se připravuje ...

Vegan Miro Šmajda ze SuperStar: Ukázal novou přítelkyni! Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
75 fotografií