Byl to právě Drobný, který Ivanu Gottovou před časem v médiích obvinil, že zpěváka odřízla od jeho přátel a kontroluje jeho telefon. Mistr se samozřejmě za svou manželku postavil a vztahy mezi ním a Drobným, jeho dlouholetým kamarádem a spolužákem z konzervatoře, značně ochladly.

V knize Náš Karel Drobný podrobně příčinu sporu popsal! „On to všechno způsobil Olda Havránek (dlouholetý řidič Karla Gotta – pozn. red.), který za mnou přijel, že je sám nemocný, vypadá to s ním špatně, a přísahal mi, že Ivana Karla mlátí a že jsem jedinej, kdo s tím může něco udělat. Tak jsem podle toho reagoval a strhla se tahle mela,“ přiznal Drobný.

Dnes si je jistý, že to byla jen Havránkova smyšlenka a úmysl, jak ublížit Ivaně. „On jí Olda nemohl zapomenout, že ho vyhodila. Byla to od něj msta. Karel mi vysvětlil, jak to bylo. Stalo se totiž to, že Karel s Ivanou slyšeli, jak Olda říká hospodyni, že ‚jestli si Karel myslí, že ty jejich fracky bude vozit na hodiny, tak ne‘. Tak Karel vylítl a řekl mu, že teda nebude vozit nikoho. A tím to skončilo,“ tvrdí Drobný, který už se ostatně s Karlem usmířil a vše si s ním vyříkal.

V knize Náš Karel toho však Drobný prozradil mnohem více, třeba to, kdo Gotta připravil o panictví.

V publikaci, která stojí pouhých 59 korun a je k dostání ve všech prodejnách denního tisku, hovoří také Helena Vondráčková, Jitka Zelenková, Eva Pilarová, Hana Zagorová, Lucie Bílá a mnozí další!

Knihu si můžete jednoduše objednat i na internetu >>>ZDE<<<

5739835:full:true:true

Fotogalerie
40 fotografií