Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Ženu přepadli v dovolenkovém ráji a 8 hodin ji mučili. Úřady o útoku lžou, naříká manžel

Autor: DH - 
3. června 2019
05:47

Manžel ženy, která byla brutálně napadena během luxusní dovolené v resortu v Dominikánské republice a 8 hodin mučena, tvrdí, že se tamní úřady snaží mařit vyšetřování toho, co se jeho milé stalo. Navíc prý o průběhu vyšetřování lžou!

Američanka Tammy Lawrenceová-Daleyová se stále vzpamatovává z brutálního útoku. K němu mělo dojít v luxusním hotelovém komplexu Majestic Elegance, když se jeden večer žena rozhodla, že si vyrazí do baru pro něco k jídlu. Najednou k ní ale zezadu přiskočil neznámý muž v uniformě resortu Punta Cana, odtáhl ji do úklidové komory a tam ji až 8 hodin bil a mučil.

Maření vyšetřování

Manžel napadené ženy Christopher Daley se nyní nechal slyšet, že se úřady snaží mařit vyšetřování. Vše ale prý začalo už v den, kdy jeho žena zmizela. Tvrdí totiž, že s přáteli krátce poté přišli na recepci hotelu, kde se snažili přesvědčit ochranku, aby začala po jeho ženě pátrat. To prý opakoval bez výsledku hned třikrát. Nakonec ji ale zaměstnanci stejně nenašli. Její křik uslyšeli až jiní hosté.

Delaye ale rozčílila ještě další věc. „Měli jsme policejní zprávu obdržet už v únoru, ale nestalo se tak,“ nechal se slyšet v rozhovoru pro NBC10. Nelíbí se mu také, že úřady v Dominikánské republice pracují s tím, že nebyla jeho žena sexuálně napadená. Podle jeho slov totiž vycházejí ze vzorků, které ženě policie odebrala až dlouhé dva dny po útoku. Manželka se už prý mezi tím stihla umýt a osprchovat.

Jaké nesrovnalosti?

Podivné je i další z tvrzení úřadů proslulého karibského ostrova, ve kterém stojí, že ve výpovědích Christophera a Tammy existuje celá řada nesrovnalostí. To je ale krajně nepravděpodobné. Manželé totiž poskytli vyjádření policii společně. Alespoň to tedy tak tvrdí pan Delay.

Zda mluví muž pravdu, je zatím nejasné. Jisté ale je, že policie na ostrově Hispaniola, kde se Dominikánská republika společně s Haiti rozkládá, nedopadla žádného pachatele. Napadení Tammy-Lawrence přitom bylo jen začátkem podivných událostí, které se začaly v Karibiku dít. Od března tu o život přišly dva americké páry a vždy za velmi prapodivných okolností.

PPP150W ( 3. června 2019 21:00 )

A jak to z ní podle vás vyplývá?

PPP150W ( 3. června 2019 20:57 )

Vám by se to asi nestalo ani kdybyste tam přišla v prádle. No, možná právě proto...

PetrVesely ( 3. června 2019 15:26 )

Je mi te lito

pupak_1 ( 3. června 2019 14:25 )

K Rusku snad nikdo normální nemůže mít kladný vztah

Zorka ( 3. června 2019 13:39 )

Tak proč jezdí do takových sraček?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání