Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Muž (†58) se v lese na Kaplicku vyboural na motorce z druhé světové války. Zavalila ho a zemřel

Autor: DH - 
2. června 2019
11:33

Během sobotního večera došlo v lese u obce Leopoldov na Kaplicku k vážné nehodě. Na zablátěné lesní cestě se na muže (†58) převrátila historická motorka. Bohužel nepřežil.

O nehodě informovala Policie ČR. Včera večer přijali policisté obvodního oddělení Kaplice oznámení operačního důstojníka z Integrovaného operačního střediska Krajského ředitelství policie Jihočeského kraje o dopravní nehodě v obci Leopoldov na Kaplicku,“ řekl tiskový mluvčí Milan Bajcura.

Policisté na místo dorazili a zjistili, že se v uzavřeném areálu nachází převrácená motorka tovární značky BMW SAHARA se sajdkárou, dokonce ve vojenských barvách z druhé světové války. Vedle ní ležel muž bez známek života.

„Na místě se pohybovalo několik osob, kteří se po havárii snažili muži poskytnout první pomoc, ale bohužel po příletu Letecké zdravotnické služby a příjezdu vozidla Zdravotnické záchranné služby Jihočeského kraje, již zasahující lékař stanovil smrt,“ přiblížil smutnou skutečnost Bajcura.

Policie v tuto chvíli okolnosti tragédie šetří. Podle ohledání místa činu se zdá, že se muž na motorce proháněl po rozbahněném terénu a utrhl se pod ním nezpevněný terén. „V tomto případě se nejedná o dopravní nehodu, neboť k smrti muže (roč. 1961) došlo na soukromém pozemku, mimo pozemní komunikaci,“ doplnil mluvčí.

slovan1954 ( 2. června 2019 14:02 )

Vidím za nehodou činnost partizánské skupiny,která se skrývá v okolitych lesích a nepostřehla konečne druhé světové...

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání