Téměř jako rodinný výlet působila cesta zpěváka Karla Gotta z Prahy do Zlína, kam si jel převzít cenu na dětský filmový festival. Vše mohli jeho fanoušci sledovat na Mistrově instagramu, kam v pátek padala jedna fotka za druhou.

Dokonce i ta, kde sedí Karel v autě a tísní se mezi dalšími dvěma muži. „Jste v tom autě nějak nacpaný. To se pojede po D1 špatně a dlouho. Opravdu nezávidím,“ okomentovala příspěvek jedna z fanynek.

Minutová fotka

Jenže pak přišlo to, co nikdo nečekal. První instastories (fotka, či video, které po 24 hodinách samo zmizí - pozn. red.) na jeho profilu. Místo usměvavého zpěváka se tam objevila jeho žena Ivana (43) s nechápavým výrazem. Nejspíš se učila, jak na profil fotku umístit. Ta tam vydržela necelou minutu, než byla odstraněna.

Gott nebyl ve Zlíně zdaleka poprvé. Již v 70. letech tam v Divadle pracujících zpíval na Intertalentu, což byl mezinárodní festival zábavné hudby a k dobru dal ze staré éry i vzpomínku. 

„Když jsme s Valdemarem Matuškou zpívali v tomto baťovském městě, které se tehdy jmenovalo Gottwaldov, tak jsme si to vždycky vychutnávali. Říkali jsme – je to naše město Gott a Waldov,“ osvětlil. Závěrem přidal na sociální síť fotku se svým týmem a odhalil pokročilé těhotenství své tiskové mluvčí Anety Stolzové.

VIDEO: Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou.

Video
Video se připravuje ...

Znovuzrozený Karel Gott: Promluvil o vlastní smrti! Radil se o ní s manželkou David Turek