Na televizi Prima dnes diváky čeká poslední díl s Alešem Bejrem v kuchařské soutěži Prostřeno! V pořadu překvapil soutěžící i diváky svými podivnými kostýmy, výstředním chováním i nepovedenými vtípky. 

Bejr je rád středem pozornosti, a kromě Prostřeno! se v minulosti objevil i v soutěži MasterChef, zahrál si v seriálu Rapl a natáčí videa na svůj youtube kanál. Na internetu se teď navíc z ničehonic na webu Free1.cz objevilo video, ve kterém Aleš se svou milenkou pobíhá po Karlově náměstí nahý.

V segmentu nazvaném "Za prachy cokoliv" osloví kameraman Aleše a jeho přítelkyni přímo v centru Prahy a nabídne jim, že pokud se svléknou a proběhnou se po náměstí, věnuje jim deset tisíc. Jaká náhoda, že narazil zrovna na pravděpodobně jednoho z největších exhibicionistů v Česku! Aleš se chvíli na kameru upejpal, ale pod zvýšenou odměnou na dvacet tisíc se nechal přemluvit. 

Aleš i jeho milenka úkol splnili a skutečně dostali dvacet tisíc na ruku. Velké nadšení s nimi ale nesdíleli místní obyvatelé, kteří na ně během nahého běhu pokřikovali. „Co to je za prasárny, ku*va?" 

VIDEO: Čtvrteční Prostřeno: Psycho Aleš šokuje! Co naservíroval? 

Video
Video se připravuje ...

Čtvrteční Prostřeno: Psycho Aleš šokuje! Co naservíroval? FTV Prima

Co předcházelo drsnému konci Prostřeno? Pohřební svíčka na stole!

Video
Video se připravuje ...

Co předcházelo drsnému konci Prostřeno? Pohřební svíčka na stole! FTV Prima

Páteční Prostřeno: Monika ve špitále! Projeví Aleš lítost?

Video
Video se připravuje ...

Páteční Prostřeno: Monika ve špitále! Projeví Aleš lítost? FTV Prima

Fotogalerie
46 fotografií