I Kristýna (26) si vede v kuchyni dobře, a přestože je vegetariánka, svým soupeřům maso dopřeje. I ve finále čeká na hosty překvapení. Nepříjemné. Monika, která celý týden svým vařením zahajovala, na poslední večeři nemůže dorazit. Skončí totiž v nemocnici!

Ve čtvrtek pozval hosty na chatu ke kamarádovi kontroverzní youtuber Aleš Bejr, který si přezdívá "Psychopat". Bojové podmínky a neskutečná zima si nakonec vybraly svou daň. Sympatická Romka Monika totiž nastydla a ozvaly se jí starší závažné gynekologické problémy. Musela dokonce do nemocnice, kam ji odvezla sestra Denisa.

A Denisa bude právě tou, která Moniku v pátečním dílu zastoupí. Ostatním soutěžícím je Moniky líto, a tak se domluví, že s ní zůstanou ve spojení i po soutěži. „Sestra je na tom špatně, z důvodu gynekologických problémů. Začala krvácet, tak jsme ji rychle odvezli do nemocnice. Ona je taková lekavá a citlivka," vysvětlovala Denisa důvod sestřiny absence.

Video
Video se připravuje ...

Dohra čtvrtečního Prostřeno: Monika už nepřijde! Skončila v nemocnici! FTV Prima

Ostatní soutěžící obvinili Aleše z toho, že ji zbytečně stresoval. „Áááá, teď mě bude tížit svědomí," překvapivě prohlásil Aleš, který opět nezapomněl na podivný převlek. Tentokrát dorazí jako fitness trenér z 80. let. 

Po včerejším debaklu u Aleše, kdy hostům servíroval rýži v pytlíku, tablety a neoloupanou cibuli se soutěžící těší aspoň na nějaké chutné teplé jídlo. A přestože hostitelka sama maso nejí, menu poslední večeře nebude zcela bezmasé a na jídelníčku se objeví kus hovězího. První dva chody jsou ale vegetariánské a obsahují pro někoho i nové suroviny.

Kdo vyhraje tenhle bláznivý týden? Zvítězí dobré jídlo, nebo taktika? To uvidíte, když si nenecháte ujít další Prostřeno! 

VIDEO: Páteční Prostřeno: Monika ve špitále! Projeví Aleš lítost?

Video
Video se připravuje ...

Páteční Prostřeno: Monika ve špitále! Projeví Aleš lítost? FTV Prima

Fotogalerie
32 fotografií