Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Maminku přepadli v dovolenkovém ráji: 8 hodin ji mučili!

Autor: rc - 
31. května 2019
11:53

Místo úchvatných vzpomínek jí zbyly oči pro pláč! Tammy Lawrence-Daleyová (51) si vyjela s manželem a přáteli na exotickou dovolenou do Dominikánské republiky. K odpočinku zvolili luxusní hotelový resort u pláže. Ten se však jednoho večera pro Tammy změnil v noční můru poté, co byla napadena neznámým útočníkem, který ji mučil dlouhých osm hodin!

Studený leden vybízí k tomu, aby si lidé sbalili kufry a odjeli nasát trochu slunečního tepla k moři. To udělala i Tammy Lawrence-Daleyová, která bydlí se svou rodinou v americkém státě Delaware. Tammy se s manželem a svými přáteli rozhodli, že si společně vyrazí do Dominikánské republiky, která je proslulá nekonečnými bílými plážemi a blankytně čistým mořem. Ubytovali se navíc v luxusním hotelu Majestic Elegance, který se nachází přímo u moře.

Všechno nasvědčovalo tomu, že to bude krásná dovolená v tropickém ráji, tři dny po příjezdu však přišel zvrat. Tammy s manželem a přáteli si užívala den na pláži a večerního divadelního představení, když však po nabitém dni přišla na pokoj, dostala hlad. Na recepci nikdo nezvedal telefon, a tak se vydala do hotelové restaurace sama.

„Řekla jsem manželovi, že jdu do hotelové restaurace v naší budově pro jídlo a že budu zpátky do pěti minut. Nakonec jsem se ale rozhodla, že půjdu do restaurace do jiné budovy, což bylo na pláži. Myslela jsem, že pořídím nějaké fotky měsíce na vodě, ale na pláž jsem se nikdy nedostala,“ napsala Tammy na svůj účet na facebooku.

Na cestě do restaurace uslyšela kroky. „Když jsem procházela mezi dvěma budovami, nikoho jsem v chodbě neviděla. Nebylo to nějak zvláštní, ale stále to podivné ticho. Udělala jsem dalších několik kroků, když jsem uslyšela hlasité kroky,“ zavzpomínala na noční můru Tammy.

Neznámý útočník ji popadl a odtáhl do pokoje údržby. „Bojovala jsem se vším, co jsem v ten moment měla. Byl příliš silný. Dalších osm hodin mi přineslo jen  bolest a strach. Několikrát mě škrtil až do bezvědomí. Vláčel mé bezvládné tělo po betonových schodech až k podzemní čističce odpadních vod. Kopnul mě do hlavy, mlátil tyčí a pak znovu škrtil. Pak se zbavil mého těla na tom místě, kterému říkám díra. Několikrát jsem upadla do bezvědomí, takže nemám ponětí, co se tu dobu se mnou dělo. Nevím, jak jsem přežila,“ napsala do příspěvku, kterým chce upozornit všechny ženy, aby dávaly pozor na neznámých místech a raději nechodily samy.

Exotická dovolená se pro Tammy rychle změnila v hororový zážitek. Dalších pět dní strávila máma od rodiny v nemocnici. Dokonce musela na operaci. Útočníka se doposud nepodařilo dopadnout, protože ho Tammy kvůli prožité hrůze nedokázala policii ani popsat.

Manowar ( 1. června 2019 07:07 )

Ladislava Jakla přepadli 2x po sobě a sluníčkářská media musí mlčet.

Bleskoska ( 1. června 2019 03:17 )

Maminku přepadli - to je asi slovní kreace pro navození soucitu předem. Ale je hloupá a plytká. Pak ještě je hloupé to tvrzení, že moje bezvládné tělo vláčel na nějaké místo, případně místy. To si jako pamatovala? Musím se ztotožnit s diskutujícími, kteří tvrdí, že madam si šla vrznout s klobásníkem a zcela se tonepovedlo. Proč jinak by do těch končin lezla a špacírovala po nocích po pláži sama? Dovolenkový ráj pro turisty bývá dobře střežen před primitivy, ale tam madam evidentně nebyla. Opravdu hloupý článek, který soucit se zbohatlicí, co si jela nechat oprášit kačenu pořádnými chlapy s pořádným pérem, nevzbudí.

filip.rozec ( 31. května 2019 19:22 )

tož tak na světě...asi to chtěla tvrdě a vymklo se to z ruky

hafblaf ( 31. května 2019 17:02 )

Trest smrti by to vyŕešil

doktormediciny ( 31. května 2019 16:49 )

...Jesr¨tli je nekdo vygumovanej a neboji se AIDS, Syfilitidy a zlotenky B/ prenosna pohl. stykem/ pak neco takoceho neúpovazuji za vyloucene

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání