Sympatická slovenská zpěvačka Tina, kterou si čeští televizní diváci budou pamatovat především z dob, kdy moderovala Česko Slovenské SuperStar a Hlas Česko Slovenska společně s Leošem Marešem (43), je bezpochyby krásná žena.

Díky svému exotickému původu se může matka pětiletého synka Leonarda pochlubit bezchybnou čokoládovou pletí a výraznými rysy. Své dlouhé tmavé vlasy sice obvykle nosí spletené do rasta copánků, tentokrát se jí svým účesem podařilo překvapit všechny své fanoušky.

Ukázala se totiž jako blondýnka! S dlouhými světlými kadeřemi některým svým příznivcům prý připomínala Matku draků Daenerys z veleúspěšného seriálu Hra o trůny, jiným Storm z komiksových X-Menů (což ji jako velkou milovnici Marvelu jistě potěšilo), dalším zase elfku z Pána prstenů. Tak či tak, vždycky šlo o sexy hrdinky!

Všechny, co jí už skoro gratulovali k odvážnému kroku takto radikálně změnit barvu, však pohledná R&B zpěvačka zklamala: „Ze srandy jsem si vyzkoušela paruku, není moje,“ vysvětlila tuhle záhadnou změnu. A ani více jak 12 tisíc obdivných „lajků“ a skoro sto nadšených komentářů pod snímkem Tinu, která se ve skutečnosti jmenuje Martina Csillaghová, patrně nepřesvědčí, aby do plavého odstínu šla i v reálu...

VIDEO: Tina v roce 2011, kdy byla ještě naprosto zdravá a na vrcholu slávy

Video
Video se připravuje ...

Tina dostane k narozeninám speciální dáreček, ze kterého je úplně vedle facebook.com

Fotogalerie
17 fotografií