„2 v 1 se nám pomaličku začíná krátit. Po dnešních storkách, kde jsem hovořila o těhotenství (že o něm nemluvím), mi přišlo hodně zpráv, a i když vím, že na ně nemusím odpovídat, nechci být ignorantkou, která v tomto směru nic neřekne, tak vám všem hromadně odpovím aspoň na ty nejčastější dotazy," napsala Jasmina na svém instagramu k fotografii, na které pózovala před módním butikem Dior. 

Jasmina si za posledních několik měsíců získala status slovenské celebrity číslo jedna, takže pečlivě volí, co se svými fanoušky na sociálních sítích chce sdílet. Ze své pohádkové svatby měla obrovskou radost, a tak o ní neustále mluvila a sdílela různé fotografie. Fanoušky proto zajímalo, proč ve stejné míře nemluví o svém těhotenství.

„Neupozorňuji na své těhotenství třicetkrát za den, ani si nemyslím, že teď potřebuji víc pozornosti, protože jsem těhotná. A vlastně kdo může hodnotit, co je normální a co ne. Když budeme každý dělat to, co cítíme, tak to bude podle mě nejlepší," vysvětluje balkánská kráska. 

Následně pak do několika bodů shrnula své nejdůležitější pocity a poznatky ze svého prvního těhotenství. „Nebylo mi zle. Je to pro mě krásné období. Spí se mi dobře. Svého muže neproháním ve tři ráno, protože chci okurky a čokoládu, protože zkrátka nechci. Tedy chci jen tu čokoládu 24/7, kterou mám vždy ve špajzu," vtipně dodává Jasmina. 

Na dotazy typu, co by si přála, až jejich syn vyroste, odpovídá jednoduše - aby byl šťastný. A pokud jde o rady v knížkách nebo na internetu, těm se vyhýbá. „Já vůbec neodsuzuji tyto knihy, myslím, že je určitě mnoho takových, které nám to dokážou ulehčit, a možná, s blížícím se termínem, po nějaké sama sáhnu, ale zatím to mám takto," svěřila se Rytmusova novomanželka. 

VIDEO: Jasmina Alagičová v době, kdy o Rytmusovi prohlašovala, že jsou pouze kamarádi

Video
Video se připravuje ...

Jasmina Alagič o románku s Rytmusem: Jsme kamarádi... Adriana Šoltésová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
88 fotografií