Rytmus si v poslední době užívá novomanželského života s krásnou moderátorkou Jasminou Alagičovou (29). Společně se usadili v malebné vilce nedaleko Bratislavy, která má hodnotu téměř 13 milionů korun. Podle slovenského serveru Čas.sk se teď rapperovi navíc po sedmi letech konečně podařilo prodat svou starší piešťanskou nemovitost. A za nemalou částku!

Teď už bývalá Rytmusova vilka na okraji Piešťan je na jeho poměry na první pohled poměrně jednoduchá a bez jakékoliv okázalosti. Podle veřejně dostupných zdrojů je novým majitelem Rytmusova domu přibližně padesátiletý manželský pár z Piešťan, který si klíče od domu převzal 23. května. 

Neokázalou vilku kupoval Rytmus v roce 2008 v době, kdy ještě randil s tehdejší přítelkyní Andy Práznovskou, za přibližně čtyři miliony korun. Idylka jim ale dlouho nevydržela, a tak ji musel rapper vyplatit. Rytmus se poté usadil u zpěvačky Dary Rolins, se kterou ve vilce trávil čas do doby, než si postavili svůj vysněný luxusní dům v Tuchoměřicích u Prahy. 

I přesto, že se Rytmusovi dlouho nedařilo piešťanskou vilu s pozemkem 504 metrů čtverečních prodat, nakonec se na něj štěstí přeci jen usmálo. Vilku prodal za necelých 6,5 milionu, tudíž na tom ještě půl třetího milionu vydělal! 

„Ceny luxusně zařízených domů v této lokalitě v Piešťanech, včetně pozemku, pohybují okolo 5–6,5 milionu korun,“ potvrdila serveru Nový čas prodejní cenu realitní makléřka Milena Delinčáková. K minulosti ho tak už nic neváže a rapper se může naplno věnovat budování rodiny se svou novomanželkou Jasminou. 

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
43 fotografií