Jeho cena se totiž odhaduje na 110 milionů a cennosti na dalších dvacet milionů. Rozjel se nevídaný boj o majetek. Aktiva vysoko převažují a lákají. Příhoda měl dva bratry. Jeho maminka zřejmě měla zvláštní smysl pro humor, protože oběma dala jméno Josef. Každý z nich měl jiného otce. Ze zákona měli bráškové po zesnulém Rudolfovi dědit a samozřejmě i matka, která syna přežila. Jenže to bylo úplně jinak.

„Po smrti Rudolfa oznámila pěvkyně Gabriela Beňačková (72), která též patřila k jeho kamarádům, že sepsal závěť. Ale nedala ji z ruky,“ prozradil Blesku blízký přítel Příhody.

„Jen pár dní po smrti syna sepsala závěť i paní Příhodová. Přestože měla ještě své dva Josefy, odkázala vše nájemkyni vinárny v domě na Maltézském náměstí a paní Beňačkové,“ dodal dobře informovaný zdroj.

Letos pak zemřela i Rudolfova matka Věra (†92). O majetek v desítkách milionů se rozpoutala lítá válka, která trvá doteď. Podle informací Blesku Rudolfovi bratři obě závěti napadli. Ze zákona by měli dědit jak po bratrovi, tak po matce. Momentálně kauzu řeší notář.

Fotogalerie
25 fotografií