Thomas Markle mladší skončil jako bezdomovec. Podle něj za to může nechtěná sláva, která padla na jeho rodinu kvůli sňatku jeho sestry Meghan Markleovéprincem Harrym. Podle něj se všichni stali středem zájmu fotografů a reportérů, aniž by o to kdokoliv z rodiny stál.

Ač Meghan se svou americkou rodinou téměř nekomunikuje, bratr jí má za zlé, že kvůli přílišnému zájmu okolních lidí nemůže sehnat práci. „Bylo o mně řečeno už hodně – pravda i lež – nikdo mi teď nepronajme dům ani mě nikdo nezaměstná. Je to těžké to přijmout, zvlášť když jsem o nic takového nikdy nestál,“ postěžoval si Thomas junior deníku The Sun. Veřejnost totiž o něm mluví jako o bláznovi, který v roce 2017 vytáhl na svou partnerku zbraň a byl kvůli tomu zatčen.

Se svou snoubenkou a jejím synem se tak dostali na nejnižší hranici svého života. „A to vše kvůli tomu, že můj život byl katapultován do záře reflektorů – aniž bych se o to zasloužil. Každý můj pohyb je sledován jako pod mikroskopem, nejen můj, ale celé mojí rodiny,“ svěřil se Meghanin bratr.

Ovšem Thomas mladší ztratil svou práci jako sklenář už během roku, a to kvůli špatnému zdravotnímu stavu. Poté ho vykopl z bytu jeho majitel. Podle něj žil Thomas na velmi nízké úrovni a jeho apartmán mu zničil. Navíc mu prý dlužil za nájemné. Meghanin bratr naopak tvrdil, že byt opustil dobrovolně a zanechal ho v dobrém stavu. Nyní se svou snoubenkou a jejím synem žijí v malém hotelu.  

VIDEO: Královna Alžběta a vévodkyně Meghan poprvé samy spolu na akci

 

Fotogalerie
70 fotografií