S produkty proteinové diety KetoMix svá kila ztratíte rychle a bez zbytečného hladovění. Plavky tak pro vás nebudou noční můrou, ale jen prostředek, abyste se cítili opět sami sebou.

Co je to ketonová dieta?

Jídla KetoMix plně respektují principy ketonové diety, která je známá také pod názvem bílkovinová nebo ketogenní. Jedná se o vědecky ověřenou metodu hubnutí, která se snaží zachovat většinu svalové hmoty a pracuje pouze s redukcí tukových zásob. Tělo využívá jako zdroj energie zejména tuky a sacharidy. Pokud dojde k celkovému nebo velkému omezení sacharidů, dostane se tělo do takzvané ketózy, což je zcela přirozený biochemický stav těla. Zdrojem energie se v ten moment stanou ketolátky, které si vaše tělo vytvoří z tukových zásob. Do stavu zvaný ketóza se dostanete během dvou až tří dní a začnete tak samovolně hubnout.

S KetoMixem si léto v plavkách opravdu užijete!
Autor: www.ketomix.cz

Kdy se dostavují výsledky?

Strach z toho, že by vaše tělo během ketodiety s KetoMixem hladovělo, je zbytečný. Principem programu od KetoMixu je naopak nastolení pravidelného stravovacího režimu. Široká nabídka jídel KetoMix vás přesvědčí o tom, že i při pravidelném stravování vaše tělo může mít velmi pestrý jídelníček. Snadno si můžete přichystat koktejly, polévky, palačinky, omelety, proteinové pečivo a těšit se můžete i na čokoládu, proteinové tyčinky nebo ketovíno. Samotné produkty vás potěší rychlou přípravou a nekonečnou variabilitou při zpracování. Další příjemnou informací je to, že většina výrobků je vhodná i pro celiaky a svůj koktejl zde najdou také vegani. Spolu s dodržováním pitného režimu a konzumací zeleniny můžete velmi brzy očekávat první výsledky.

Najděte správnou cestu

Přestaňte bojovat s kily a nebraňte se jídlu. Vaším úkolem je pomoc svému tělu najít tu správnou cestu. Ta vám přinese stabilitu a určitý harmonogram, díky němuž se brzy dostaví očekávaný výsledek. Spojte své síly s KetoMixem a začněte brát plavky jako příjemný prostředek pro vaše sebevědomí.

Více informací naleznete na www.ketomix.cz