Herečka Lucie Zedníčková se představila coby jedna z kmoter nové knihy 'Jak k nám tělo promlouvá' od Šárky Vávrové. Do pražského knihkupectví Luxor ještě dorazily například Anna Julie Slováčková (23), Patricie Solaříková (30), Ivana Jirešová (41) nebo Bára Štěpánová (59)

I přesto, že Lucie zvolila oblíbené žluté šaty a výraznou rudou rtěnku a chtěla působit svěže a jarně, moc se jí to nepovedlo. Přítomní hosté si totiž všimli několikacentimetrových šedivých odrostů a také jejího unaveného obličeje.

Zedníčková se v současné době připravuje na uvedení staronové hry 'A do pyžam!', ve které se objeví po boku Leoše Nohy (51) a Lukáše Langmajera (38). Že by jí dávaly zkoušky tak zabrat? Premiéra je navíc naplánována už na 1. července, takže čas se pomalu krátí.

Ať už je hereččin důvod jakýkoliv, i přes viditelnou únavu se na křtu snažila usmívat a bavit se. Spisovatelce Vávrové dokonce pomáhala i s propagací knížky na svém instagramu. „Boží knížka. Je důležité, abyste se v životě smáli a radovali. Pak budete zdraví a bude se vám všechno dařit. Takže se smějte, jako se smějeme my, a proto jsme promovali tuhle knížku," směje se po boku Vávrové adoptivní dcera herce Pavla Zedníčka (69)

VIDEO: Lucie Zedníčková: Jsem dochvilná a občas čekám na chlapa i na rande

Video
Video se připravuje ...

Lucie Zedníčková: Jsem dochvilná a občas čekám na chlapa i na rande Adam Balažovič/BPŽ

Fotogalerie
82 fotografií