Aleš Bejr není na televizních obrazovkách žádným nováčkem, snažil se prosadit například v MasterChefovi, a mihnul se také v seriálu Rapl, kde si zahrál manžela Anety Krejčíkové (28). Proslavil se však jako youtuber Psychopat. Na svůj kanál dával videa plná agrese a sprostých slov, kvůli čemuž ho i několikrát vyšetřovala policie. Na jeho facebooku se to hemží nejrůznějšími výhrůžkami, a rovněž si liboval v převlékání se za Adolfa Hitlera. Pracoval u ochranky, Městské policie, jako bodyguard a fitness trenér.

Není tedy divu, že ostatní soutěžící tohoto týdne mnohokrát překvapí. První hostitelkou se stane sympatická Monika (30). Její tatínek už v pořadu vařil a vyhrál, přesto však tahle maminka jedenáctileté dcery Vanesy na romskou kuchyni nevsadí a pokusí se zvítězit s moderním menu. Excentrický Aleš si k ní ovšem lehce neomaleně vezme pejska. „Bude mít nějakou židličku taky? Protože on rád sedí u stolu,“ hlásí při příchodu k nádherně nazdobenému stolu a odpovědí mu jsou jenom zaražené pohledy ostatních hostů. „Jinak je to mluvící pes,“ dodává, na což brunetka Kristýna (26), která je v současné době na mateřské dovolené, reaguje ironicky: „A že se nepředstaví…“

Aleš ovšem zajde ještě dál a po klasickém „šmejdění“ hostitelčiným bytem Moniku rovnou urazí. Zdá se mu totiž, že má příliš zaprášené květiny! „Krásně čisto, všechno super, ale ty kytky jsou, řekl bych, trošku zas*aný a přelitý,“ oznámí Monice, když přinese ke stolu salát, a vzápětí začne květiny sám otírat a dožaduje se jejich vysušení. Později uzná, že to v tu dobu nebylo zrovna nejvhodnější, ale podle jeho vlastních slov ho to vůbec nezajímalo. „Teď se mi to nechce utírat, to se na mě nezlob,“ nenechá se však Monika, i když se jí jeho neomalené jednání dotkne, vyvést z rovnováhy.

Psychopat bude v dalších dnech stupňovat napětí mezi svými kulinářskými kolegy ještě víc. Přinese ke stolu pohřební svíčku a později dokonce zbraň, takže ho hostitelka Barbora (22) vyhodí z domu, k sympatickému homosexuálovi Tomášovi (38) přijde v rádoby komickém převleku za „paní Manku“ a u stolu bude pohoršovat minišatičkami, a v den, kdy se by měl svým soupeřům vařit on, připraví jim takovou krmi, jakou rozhodně nikdo nečeká. Aleš, který se rozhodne v rámci taktiky každého odměnit pouhým jedním bodem, jim sice přislíbí proteinově bohaté menu, hosté však od něj budou odcházet hladoví. Podávat bude totiž například celou neoloupanou cibuli!

Že by se svým vystoupením pokoušel trumfnout „ajťáka“ Karla Ondrku (30), který pod velením baviče Kazmy alias Kamila Bartoška (34) předstíral, že trpí Tourettovým syndromem, bydlí se slepicí a spí v rakvi? Jistě k tomu má nakročeno, je však otázkou, zda je to divácky dostatečně zajímavé.

Podle reakcí, které se dnes, ještě před odvysíláním prvního dne objevují na internetu, začínají být příznivci tohoto pořadu poněkud otráveni podivíny, co se objevují před kamerou. Jak hluboko Prostřeno kleslo. Budu si muset najít jiný pořad,“ stýskala si například jedna fanynka a ostatní s ní souhlasí, že „tohle už je moc“. Kromě toho mají pocit, že z nich televize dělá tak trochu blbce, a spekulují, zda nejde o najatého herce pro zvýšení lehce upadající sledovanosti...

VIDEO: Prostřeno: Psychopat Aleš urazí hostitelku! Co jí vyčte?

Video
Video se připravuje ...

Prostřeno: Psychopat Aleš urazí hostitelku! Co jí vyčte? FTV Prima

Fotogalerie
15 fotografií