Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Skvělý den s rodinou? Na FAMILY OPEN FEST letos vystoupí i Leoš Mareš!

Nenechte si ujít den plný hudby, zábavy a slev.
27. května 2019 | 00:00
Prezentace klienta |

Skvělá hudební vystoupení, Šmouly a jejich ztracenou vesničku, lunapark s kolotoči a střelnicí, pohádkový les se spoustou soutěží, výtvarné dílničky, interaktivní sportovní programy – to vše a mnoho dalšího nabídne v sobotu 8. června od 10 hodin letní festival FAMILY OPEN FEST Metropole Zličín!

Hudební podium bude patřit hned několika špičkovým interpretům české hudební scény! Hlavní hvězdou je rozhodně Leoš Mareš, jehož show vypukne přesně ve 20:00. Odpolední program zahájí v 16:00 Marpo & TroubleGang, nejpopulárnější český rapper, který jako první na české scéně vyprodal O2 arenu!

V 18:00 se mikrofonu ujme Tonya Graves, americká pop & blues zpěvačka s nezaměnitelným hlasem a držitelka několika ocenění Anděl. Publikum ji zná především ve spojení s kapelou Monkey Business, ale v roce 2016 se vydala na sólovou dráhu, má na kontě dvě zdařilá sólová alba a sklízí úspěchy u nás i ve světě. Moderátorem hudebního programu nebude nikdo jiný než Patrik Hezucký. A to vše zdarma!

Už jste navštívili šmoulí vesničku?

V rámci bohatého doprovodného programu pro děti „přijede“ tradiční pouť s kolotoči, střelnicí i cukrovou vatou. Menší ratolesti jistě potěší pohádkový les, animační hra složená z osmi stanovišť v podobě různých pohádkových postav umístěných napříč Metropolí Zličín. Na všechny děti po splnění jednoduchých úkolů čeká zasloužená odměna.

Unikátní šmoulí vesničku si nesmíte nechat ujít.
Autor: Metropole Zličín

Největším lákadlem je – poprvé v Česku – zcela unikátní interaktivní ZTRACENÁ ŠMOULÍ VESNIČKA s oblíbenými postavičkami v životní velikosti! Děti budou moci na ploše 100 mnavštívit laboratoř taťky Šmouly, Šmoulinky „beauty salon“ s malováním na obličej, Šmoulí kuchyňku s dílničkami a kinetickým pískem, hudební studio, sportoviště, nebo Gargamelovu klec (fotokoutek). Spolu s živými maskoty Taťkou Šmoulou, Šmoulinkou a Koumákem budou hravým programem a soutěžemi provázet Majda a Petr z Kouzelné školky.

Tohohle šmoulu opravdu nepřehlédnete.
Autor: Metropole Zličín

Skvělé jídlo a zábavné zóny pro malé i velké

Program a odborný dohled nad sportovní arénou zastřešuje DECATHLON, a proto i zde bude pestrá nabídka aktivit pro všechny zájemce o sportovní vyžití, jako koloběžky, skateboarding, lukostřelba, fotbal nebo ping pong, za zmínku před dovolenou stojí i možnost otestování letní výbavy na hory a camping.

Co by to bylo za festival bez jídla?! Ochuzeny samozřejmě nezůstanou ani chuťové pohárky, lákavé ochutnávky originálních receptur domácí i zahraniční gastronomie připraví v rámci FOOD ZÓNY na 30 vybraných restaurací a gastro dodavatelů!

Maminky i dospívající dcery mohou navštívit HAIR & BEAUTY KOUTEK, nejmenší ratolesti vám pohlídají v dětském koutku TIME OUT, kde si pohrají s dalšími malými kamarády, hodnými tetami, a především velkou spoustou plyšáků. V průběhu celého dne budou návštěvníci moci využít fantastických slev a akčních nabídek!

Proto neváhejte, přijměte pozvání na FAMILY OPEN FEST a užijte si parádní den s Metropolí Zličín! Akce začíná v 10.00 a nezapomeňte – metro a autobusy staví pár minut od parkovací plochy Metropole, která je hlavním centrem dění, takže se nejen vyhnete problému s parkováním, ale hlavně budete moci bez omezení ochutnat všechny připravené gastronomické lahůdky.