Dvouapůlleté odloučení milenců Řepky a Kristelové si zaslouží pořádnou romantiku. Přece jenom se od sebe téměř nehnuli a trávili spolu každou volnou minutu. A tak ho Kateřina vyvezla nedaleko svého rodného města Tábor, kde je vyhlášený Resort Mlýn Černovice. Ten je jako stvořený pro romantické chvíle ve dvou. Penzion nabízí pokoje v různých provedeních, venkovní saunu a vířivku, a lze si jít i zarybařit.

A toho Tomáš oblečený do vytahaných tepláků, šusťákové bundy a čapky na hlavě s velkou radostí využil. „Dvě a půl hodiny po příjezdu vyrazil Tomáš s dvěma pruty na hráz rybníku. Oba nahodil a osamocený rozjímal. Jeho klid vyrušilo trhání prutu, což značí úlovek, a na Tomáše se usmálo štěstí. Prudkým trhem vytáhl rybu," popsal dění u rybníka fotoreportér Blesku.

Video
Video se připravuje ...

Řepkova rozlučka se svobodou: Rybičko zlatá, přeju si zrušit nástup do basy! Pavel Machan, Martin Hykl, David Kundrát

Tomášův klid vyrušila jeho přítelkyně Kateřina Kristelová (39), která se snažila maskovat černou kšiltovkou, ale růžová kabelka na řetízku ji usvědčila. Podle otráveného výrazu by si poslední hodiny na svobodě svého milého představovala jinak. Na chvíli se překonala a Tomovi s výlovem úlovků pomohla a došlo i na pusu.

Moderátorka, která miluje luxus, se už nemohla dočkat, až s Tomášem vleze do venkovní vířivky a sauny a jedinou společností bude láhev vychlazených bublinek.

VIDEO: Právní zástupce Tomáše Řepky promluvil o nástupu do vězení. Bude to pro něj šok, řekl po vynesení rozsudku

Video
Video se připravuje ...

Právní zástupce Tomáše Řepky promluvil o nástupu do vězení. Bude to pro něj šok, řekl po vynesení rozsudku David Turek

Fotogalerie
119 fotografií