Křtu spojeného s koncertem se totiž kromě kmotrů alba Terezy Pergnerové (44) a Vlastiny Svátkové (37) účastnila i Foretova žena s dvouletou dcerou Liou a na Elišce si nebylo možné nevšimnout zakulacujícího se bříška.

„Mám plodné období. Čekáme druhé miminko, v září se má narodit. Do toho se máme v červenci stěhovat do nového domu, který stavíme," smál se spokojený zpěvák, který prý vstupuje do nové životní etapy. „V září mi bude 33, čekám druhé dítě, mám pocit, že jsem na vrcholu. Mám nejvíc motivace, energie, chuti do života," dodal.

Jestli bude mít opět dceru, nebo kluka, neví a nechce vědět. „Necháváme si to jako překvapení," krčí rameny s tím, že na tom nezáleží, dítě je štěstí v každém případě. „Malé budou v srpnu tři, je to paní ředitelová, na všechno se ptá, člověk nestačí odpovídat. Takže když to bude druhá holka, bude to maso. Ale budu se snažit být maximální otec a manžel," říká.

Video
Video se připravuje ...

Kdo se skrývá pod jménem MikAel? Známý zpěvák, který chce odříznout minulost! Youtube.cz

A věří, že radost mu bude dělat i jeho projekt MikAel, se kterým vystupuje s jiným typem muziky, než jaký dělá coby Michal Foret. „MikAel je můj umělecko hudební projekt, pod který se schovávám. Tvořím pod ním výhradně anglickou tvorbu, kterou máme zájem představit i venku, takže věřím, že dnešním křtem pro mě začíná nová éra," dodává zpěvák.

Video
Video se připravuje ...

Michael Foret bude podruhé táta: Mám mimořádně plodné období! Petr Macek, Jan Jedlička

Fotogalerie
34 fotografií