Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Policie hledá maniaka za volantem: Přejel dívku na přechodu a pak uprchl!

22. května 2019
09:51

Jablonecká policie hledá svědky dopravní nehody. Bezohledný řidič v úterý krátce po šesté hodině večerní srazil na přechodu pro chodce nezletilou dívku a potom ujel kdovíkam. Muži zákona prosí veřejnost o pomoc při pátrání.

Dopravní nehodu, která mohla velice zle dopadnout, řeší policie v Jablonci nad Nisou. V úterý v Tovární ulici srazil neznámý řidič nezletilou dívku.  Z místa nehody poté ujel.

„Dosud neznámý řidič s neustanoveným vozidlem jel ve směru od ulice Široká ke kruhovému objezdu v ulici Liberecká, kde z nezjištěných důvodů nedal přednost nezletilé dívce přecházející na vyznačeném přechodu pro chodce, a to z jeho pravé strany,“ informovala jablonecká policejní mluvčí  Dagmar Sochorová.

Podle ní dívka  po nehodě upadla na vozovku. „Řidič ovšem z místa události ujel, aniž by splnil povinnosti, které mu v takové situaci ukládá zákon,“ vysvětlila Sochorová. Bez ohledu na to, že dívka utrpěla pouze lehké zranění, teď po bezohledném řidiči jdou policisté. 

„Policisté z Dopravního inspektorátu v Jablonci nad Nisou, kteří uvedenou dopravní nehodu šetří, žádají případné svědky celé události, aby se přihlásili na tel. 974 474 254 nebo na bezplatné lince 158,“ požádala mluvčí.

Občané mohou policisty kontaktovat také písemně prostřednictvím e-mailu jn.di.podatelna@pcr.cz

„Policisté přijmou především veškeré informace vedoucí ke zjištění totožnosti řidiče zatím nezjištěného vozidla, který z místa dopravní nehody ujel, aniž by dívce poskytl pomoc,“ uzavřela Sochorová.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání