Nádhernou hollywoodskou herečku Scarlett Johanssonovou požádal po dvou letech vztahu její přítel, spisovatel a komik Colin Jost, o ruku. A půvabná plavovláska prý ani na vteřinku nezaváhala, když jí navlékal zásnubní prsten. Johanssonová, která v současné době září na filmovém plátně jako Black Widow ve filmu Avengers: Endgame, je do svého partnera údajně stále zamilovaná tak silně a vášnivě jako na počátku jejich vztahu. Alespoň podle tajného zdroje magazínu E! News.

„Scarlett říká, že je jiný než všichni ostatní muži, s nimiž kdy předtím byla. Je poměrně vybíravá v tom, s kým si vyjde nebo s kým bude randit, ale mají toho opravdu hodně společného,“ prohlásil blízký přítel z hereččina okolí.

Údajně mají také podobný smysl pro humor a zároveň je pro intelektuálku Scarlett prý dostatečně inteligentní. Snad se dvojice shodla i v tom, že monogamie není pro člověka přirozená. To totiž v minulosti Johanssonová často prohlašovala – a její časté střídání partnerů tomu skutečně nasvědčuje.

Pro známého herce a srandistu Josta totiž půjde o první svatbu, zatímco Scarlett vstoupí do svazku manželského již potřetí. V minulosti byla poprvé vdaná za hereckého kolegu Ryana Reynoldse (42), který se proslavil především jakožto filmový Deadpool, podruhé řekla své „ano“ novináři Romainu Dauriacovi (37), s nímž si pořídila dcerku Rose (5). Její postelí prošel ale i třeba herec Josh Hartnett (40) nebo Sean Penn (58).

VIDEO: Avengers: Endgame – Co o filmu prozradily jeho hvězdy?

Video
Video se připravuje ...

Avengers: Endgame – Co o filmu prozradily jeho hvězdy? Falcon

Fotogalerie
43 fotografií