Dáda se minulou středu vypravila do Tuniska i s manželi Krampolovými, coby poradce a kouč pro soutěžící Muže roku, kterým na jejich soustředění dává cenné rady, jak uspět v showbyznysu.

Přítomnost krásných mladíků si Patrasová patřičně užívá a její podivné infantilní „dada příspěvky“ na instagramu vystřídaly fotky z bazénu a pláže. Sem tam je herečka proloží nějakou selfie, na které se chlubí profesionálním líčením. 

Z Dády září u moře pohoda a klid a to se odráží i na jejím vzhledu. Patrasová totiž na fotografiích z Tuniska vypadá lépe než kdy předtím. To samozřejmě oceňují i její fanoušci, kteří svými komplimenty zaplavili její instagram.

„Máte tvář vytesanou bohy,“ chválí selfie Patrasové jeden z fanoušků. „Jste to nejlepší, co nám mohl pán bůh dát. Bohyně krásy,“ píše další. „Dádo, vy jste opravdu královna, nemám slov,“ opakuje se v komentářích. Slova chvály neberou na jejím instagramu konce, nutno ale podotknout, že podobná slova o bohyni a královně se u jejích příspěvků objevují pravidelně. Pro oddané fanoušky zkrátka Patrasová nešlápne nikdy vedle. 

VIDEO: Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení!

Video
Video se připravuje ...

Dáda Patrasová o nehodě: Je to pro mě ponaučení! David Turek

Fotogalerie
76 fotografií