Od nešťastné ohnivé nehody v istanbulské luxusní restauraci, při které utrpěla Týnuš popáleniny druhého stupně na pětatřiceti procentech těla, uběhlo už osm měsíců. Původní odhady, že si známá youtuberka pobude v nemocnici přibližně měsíc, vzaly za své poté, co se ukázalo, že popáleniny jsou mnohem závažnější, než se zdálo.

Po dlouhých měsících v izolaci, kdy Třešničková s okolním světem komunikovala především prostřednictvím instagramu, se před pár dny odhodlala k velkému kroku a poprvé veřejně ukázala velkou část obličeje. Přijela za ní totiž maminka a sestra a společně si udělaly tzv. holčičí den. Nalepila si řasy a zvýraznila obočí a poprvé od nehody se cítila krásná. 

„Chtěla bych všem ještě takhle hromadně poděkovat za tu obrovskou podporu, kterou mi vyjadřujete. Po osmi měsících jsem vlastně poprvé ukázala část svého obličeje a byla jsem trochu nervózní, jaké budou reakce. Jste úžasní a pomáháte mi nabrat sílu a bojovat dál,“ napsala v pondělí večer na sociální síti poté, co od svých fanoušků obdržela obrovskou podporu ve formě komentářů nebo soukromých zpráv. 

„Tak já mám slzy v očích. Nikdo z nás nevěděl, jak vlastně teď vypadáš. Ale tohle je prostě nářez. Podle mě nejkrásnější fotka. Je v ní něco zázračného, ani sama nevím co, ale tvoje oči. Asi je v nich úplně všechno. Všechny emoce, prožitky, naděje, obrovská síla... Opravdu jsem dojatá,“ napsala jedna z fanynek do komentáře k fotografii a shrnula tím pocity mnohých jejích obdivovatelů.

VIDEO: Popálení Týnuš Třešničkové ve slavném baru: Kdo první začal hasit?

Fotogalerie
54 fotografií