Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Tomáš Klus jako šéfredaktor Maminky! Bude červencové číslo jiné?

Video se připravuje ...
Tomáš Klus se stal šéfredaktorem časopisu Maminka. Jak si vedl na první poradě?
VIDEO: Maminka/Karel Dlabač
21. května 2019 | 06:00

Redakce časopisu Maminka právě pracuje na červencovém čísle, které bude věnované tatínkům. Šéfredaktorka Alice Rosi proto uvolnila svoje křeslo zpěvákovi Tomáši Klusovi, aby se mohl podílet na jeho přípravě. Kteří další známí muži se na jeden den stali členy redakce a jak vypadala porada pod vedením Tomáše?

“Mně se ten projekt od začátku líbil. Myslím, že to je velká díra na trhu. Teď už budu říkat kamarádům, kteří budou řešit věci okolo porodu a šestinedělí, jdi si koupit Maminku pro tatínky, tam všechno najdeš,” řekl k tomu Tomáš, který na jeden den oficiálně převzal šéfredaktorskou funkci. A hned se ujal vedení porady.

Součástí tatínkovské redakce je senátor, bývalý kandidát na prezidenta Marek Hilšer, úspěšný účastník soutěže MasterChef Jiří Hilgart a fotograf Vlado Kníž. Minulý týden všichni dorazili do redakce a začali společně připravovat stránky dalšího čísla.

Došlo i na poradu, kde Tomáš Klus trval na dodržování termínů uzávěrek. Všechny redaktory čekala spolupráce s grafiky, příprava materiálů do tatínkovských témat…

Ale protože jsou to “vynalézaví” muži, přesunuli si práci na zahradu a vše dávali dohromady i s dětmi při grilovačce. “Moc se na tatínkovské číslo těším, bude to super, kluci ten projekt vzali za svůj, takže se všechny čtenářky a hlavně čtenáři mají na co těšit,” řekla k tomu šéfredaktorka Alice.

Tatínkovské číslo časopisu Maminka vyjde 20. 6. Nezapomeňte! Titulku bude zdobit sám šéfredaktor Tomáš Klus se svými dětmi.

Video se připravuje ...