Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Šílená asijská svatba: Dědička a milovnice Malé mořské víly uspořádala podmořský obřad za miliony

Autor: DH - 
21. května 2019
06:00

Tohle se jen tak nevidí. Zatímco v Evropě lidé mnohdy při plánování svateb přehazují každou korunu, v Asii, a především v Číně a Singapuru, se boháči předhánějí v tom, kdo bude mít dražší a okázalejší slavnost. V poslední epizodě pořadu „Bláznivé svatby asijských boháčů“ se ale objevila dědička, která svůj speciální den proměnila v podmořskou slavnost ve stylu Malé mořské víly. A přišlo ji to pořádně draho.

Milion sem, milion tam. Tak v podobném stylu se v posledních letech plánují svatby boháčů v Asii. Rachel Wee a její snoubenec Ken, oba pocházející z městského státu Singapur, se rozhodli, že svůj obřad a party na přání nevěsty zorganizují v podmořském stylu. Rachel totiž za všeho nejvíc na světě miluje pohádku o Malé mořské víle Ariel.

Pár si tak naplánoval a uskutečnil party pro více než šest stovek hostů. Během předsvatebních příprav toho ale bylo k placení mnohem více. Podmořské profesionální fotografování zamilované dvojice, nevěstina rozlučka se svobodou, na které účinkovaly profesionální mořské víly, nakupování diamantů v Londýně.

Svatební obřad se oproti zbytku dne nesl ve velice decentním duchu. Pár si řekl své ano v majestátním bílém chrámu před zraky rodiny a nejbližších. Nevěsta měla na sobě luxusní na míru šité šaty nebo diamantovou korunku. Pak se ale svatebčané přesunuli na party v hotelu Carlton, kde začala nevídaná show.

V sále už na novomanžele čekalo šest set hostů usazených u bohatě prostřených dlouhých stolů. Na pódiu byla výzdoba jako vystřižená z Disneyho pohádky o životě na mořském dně, nevěsta na samém začátku dokonce na jeviště přijela v obří mušli, ze které si ji ženich odnesl k dortu. Ten měl pět pater. Do show se navíc zapojil i otec nevěsty. Ten svoji řeč pro novomanžele vyšvihl od pultíku v kostýmu boha moří Neptuna. Právě tento muž navíc stál i za financováním celého monstrózního představení. Kompletní svatba ho prý stála v přepočtu 23 milionů a dvě stě tisíc korun. „Co bych ale pro svoji jedinou dceru neudělal,“ nechal se slyšet realitní magnát pan Wee.

Zobrazit celou diskusi