Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Manžel Míšu (†41) zavraždil a zakopal na poli: Osiřelým dětem chce město pomoci veřejnou sbírkou

Autor: chal - 
21. května 2019
05:01

Vražda Michaely B. (†40) z Kyjova obyvateli města otřásla. Maminku dvou dětí uškrtil manžel Tomáš B. (41) a její tělo zakopal na poli. Město Kyjov na podporu sirotků (9 a 10) vyhlásilo sbírku.

Manželé Míša a Tomáš z Kyjova měli dlouhodobé neshody a rozváděli se. V jejich domě několikrát zasahovali policisté kvůli domácímu násilí. Spory dvojice tragicky vyvrcholily v květnu, kdy se Tomáš rozhodl pro to nejhorší řešení a svou manželku uškrtil. Tělo pak zakopal u někdejší cihelny v Bohuslavicích.

Smutná událost sousedy z Kyjova otřásla. Místní si okamžitě vzpomněli na dvě děti školního věku, které přišly o maminku. Město Kyjov proto vyhlásilo veřejnou sbírku na jejich podporu. „Představitele města hluboce zasáhla zpráva o vraždě kyjovské občanky, sousedky, přítelkyně a především milující matky,“ stojí na internetových stránkách města.

Dětí se ujala jejich babička a kyjovští jsou odhodlaní rodině co nejvíce pomoci. Starosta Kyjova František Lukl spolu s kamarádkou zavražděné ženy proto iniciovali vznik veřejné sbírky.

„K tomuto účelu město zřídilo transparentní účet a rada města na něj rovnou vložila 20 tisíc korun,“ informovali zástupci Kyjova. Sbírka poběží do konce roku 2019 a její výtěžek poputuje pozůstalým dětem. Za necelý týden se na transparentním účtu sešlo od dárců už 60 tisíc korun. „Věříme, že se přidají i další a podaří se vybrat co nejvíc peněz,“ doufají Kyjovští. Pokud chcete pomoci, můžete tak učinit na transparentním účtu s číslem 115-9524030287/0100.

Policisté začali Míšu hledat v pátek 3. května ráno, kdy je její matka kontaktovala s tím, že dcera zmizela. Při výslechu manžela Tomáše podle policejního mluvčího kriminalisté narazili na několik rozporů. Muž se už v pátek přiznal, že manželku zabil a vyšetřovatelům posléze ukázal místo, kde zakopal tělo. K hrůznému činu se Tomáš doznal i před soudem, který ho vzal do vazby. Tomášovi hrozí až 18 let nebo výjimečný trest.

Actimel ( 21. května 2019 12:16 )

..přesně tak, nač plnit kriminály takovými lidmi? Takoví si zaslouží jediné...

bobou ( 21. května 2019 12:09 )

Tento člověk, který si brutálním týráním a nakonec zabitím vlastní manželky posiloval svoje ego zaslouží jediné. Denně výběh na malý dvorek, dlouhý bič a řezat a řezat.
Kdyby se opět zavedly tyto kdysi hojně používané tělesné tresty, určitě by takových lidí, jako je tento bylo méně. Protože to jsou ubožáci, kteří si svoji moc nad druhým vybíjejí pouze na ženách a dětech.
Opět musím konstatovat je škoda, velká škoda, že byl u nás zrušen trest smrti, tady by se moc hodil.

Actimel ( 21. května 2019 11:17 )

Ne nadarmo jsi asi jardavozembouch! Český jazyk a pravopis je jen jeden! Tak nás to naučili ve škole a ne nějaký styl a komolení pravopisu! Už jen to, že nepoužíváte diaktritiku je šílené! Komolíte slova, komolíte pravopis a pak to tak má vypadat ve škole!

Nicméně pánovi asi hráblo v palici! Lidské vztahy jsou velmi komplikované a dnešní doba jen nahrává násilí a vulgaritám a neutěšené náladě!!! Lidské vztahy jsou dnes tak jako spotřební zboží = pokazí se = vyměním manželku, manžela jako pokaženou pračku či ledničku...v horším ji prostě "zakroutí krkem", ubodá..hotové, vyřešené....na děti a zbylou rodinu se ohledy neberou! Je toho plná televize, v každém filmu, kriminálce se to mrtvolami jen hemží!!! Hnusná doba

antismejd ( 21. května 2019 11:17 )

No ale ona si za to mohla tak trochu sama,že žila s takovým debilem.
Vrána k vráně sedá a každý si vybírá podle sebe...jojo je to tak.

Ferenc ( 21. května 2019 11:05 )

Plně s tebou souhlasím,tato zrůda už se nesmí dostat mezi lidi.Škrtit a dlouho aby si to také užil.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání