Krampolové už bylo hodně špatně před odletem z Prahy. Podle informací Blesku se jí udělalo zle i v kosmetickém salonu v Praze, kde se dokonce pozvracela. Ani to ji od vytouženého zájezdu neodradilo. V den příletu na místo ale bohužel už zase kouřila jednu cigaretu za druhou. Špatně se jí chodilo, ale jinak komunikovala, nic nepila, tvářila se v pohodě.

O den později se jí udělalo velmi zle. Ležela zesláblá na pokoji a nic nejedla. Byla dokonce tak slabá, že ani nemohla odejít po svém, museli ji nést v náručí a odvezli ji do nejlepší nemocnice v okolí.

"Bohužel tam nejsou schody do druhého patra, takže pro Jirku je to komplikované, vyjít to. Její stav se každou chvíli mění, komunikuje přes sklo z JIP a spíš jen očima. Řekla zatím jen jednu větu - mám žízeň," prozradil zdroj Blesku na místě.

Mezitím, co byla Hana hospitalizována v nemocnici, byl Krampol s ostatními účastníky soustředění a pozvanými médii na výletě v místním Koloseu a dělal, že se nic neděje. Ani on na tom ale není zdravotně dobře. "Do toho Kolosea skoro ani nedošel, bolely ho nohy a šoural se," dodává zdroj.

Fotogalerie
72 fotografií