Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Mladou matku (†19) zabila a vyřízla jí miminko: Děťátko však umírá

Autor: DH - 
18. května 2019
13:06

Mrtvá máma, umírající miminko a dva malí sirotci. To je výsledek hrůzného činu Američanky Clarisy Figuerové (46), která zavraždila nastávající maminku (†19) a vyřízla jí dítě z těla. Následně se vydávala za jeho matku, a dokonce žádala pomocí charity o peníze na záchranu novorozence. Manžel zavražděné je na dně. V jednu chvíli přišel o vše.

Případ odhalila chicagská policie poté, co na ženu upozornil anonymní tip. Šestačtyřicetiletá žena totiž zavolala na tísňovou linku s tím, že porodila dítě a to nyní umírá. Na internetové stránce GoFundMe pak sdílela jeho fotografie a žádala o příspěvek v přepočtu 200 tisíc korun, aby ho mohla zachránit z jeho vážného stavu.

Kriminalisté nakonec odhalili, že miminko, chlapeček jménem Yedel, které bojovalo o život a nyní umírá, vůbec není její, ale patří devatenáctileté Marlen Ochoa-Uriosguiové, jež zmizela 23. dubna letošního roku, shodou okolností přesně v den, kdy se mělo vražedkyni dítě narodit. Následně u ní doma v popelnici nalezla police zmrzačené tělo mladé maminky a ženu zadržela i společně s dcerou (24) a partnerem (40).

Díky hrůzné vraždě ale trpí především manžel zemřelé a otec umírajícího miminka Yovani Lopez. „To utrpení, které prožívám, nejde ani k ničemu přirovnat. Nikdo si nedokáže ani představit tu bolest, kterou si nyní procházím. Nic o tom nevědí,“ řekl zničený a plačící otec médiím. „Je to tak bolestivé. Nevím. Prostě a nevím a nedokážu pochopit, proč to ti hrozní lidé udělali. Nikomu nic neprovedla a jim vůbec ne, byla dobrý člověk,“ zhroutil se před novináři muž hispánského původu.

Toho nyní čeká těžké období. Právě on oznámil zmizení své partnerky. Policie později zjistila, že se žena vydala za vražedkyní dobrovolně. Chtěla jí prodat nějaké dětské oblečení. Bohužel, to se jí stalo osudným.

bafy81 ( 19. května 2019 06:40 )

Jjj, dle facebooku, prvni dítě v 2016, druhé rok na to.... Plodná to děvčica

altamira ( 18. května 2019 15:03 )

Děs a hrůza, zvěrstvo. Nedokážu si představit, co musela před smrtí prožít ...Sice to už pak více nezmiňují - ale nahoře píšou o umírajícím miminku a dvou sirotcích.To čekala v devatenácti letech už třetí dítě?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa
Osoby v pátrání