Bouček se s příhodou svěřil na sociální síti. „Často (a někdy myslím dost ze zvyku) si různě na těchto perfektních moderních platformách stěžujeme na taxíky v Praze. Inu, musím říct, že cenové kreativitě v Tel Avivu se během Eurovize ani zdaleka nepřibližují. Včera jsem za obvyklou cestu platil čtyřnásobek s bonusem přibrání taxikářovy kamarádky Mileny, která dle mého chystá do dvou let oslavu padesátky. Z letmé hebrejské konverzace jsem pochopil, že se živí řemeslem tradičním, poctivým a starým jak Metuzalém," popisuje Bouček na facebooku a vtipně v příspěvku naznačoval, že žena se živí prostitucí.

„Po uvedení místa, kde čeká její klient, a kombinaci toho místa s mou původní destinací, se mi svěřila, že ji štve, jak je to teď v Tel Avivu předražený a každej se snaží vydělat. Nezbývalo než s Milenou souhlasit. Řekl jsem, že to vím, ostatně její kamarád to právě teď za volantem taxíku dělá. Pousmála se a řekla - no vidíš."

Postarší prostitutka pak zřejmě vycítila šanci a začala konat. „Pak se jen zeptala, jestli vím o Madonně a když jsem jí sdělil, že jedu ze zkoušek a že jsem součástí, pochopila, že má ekonomická atraktivita je vyšší než původní cíl, a nabídla mi, že má vlastně čas a že ho můžeme strávit spolu. Zřejmě diskusí o Madonně. Zdvořile jsem odmítl a těšil se na jednu Coronu a hummus o samotě na balkoně. Dotklo se jí to a její, původně můj, řidič ukončil cestu předčasně," dodává se smíchem moderátor, který musel zbytek cesty zřejmě urazit pěšky.

VIDEO: Libor Bouček: Moje narozeniny napáchaly velkou škodu! Už neslavím!

Video
Video se připravuje ...

Libor Bouček: Moje narozeniny napáchaly velkou škodu! Už neslavím! Hana Zejdová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
31 fotografií