Nová Xperia 10 se umí přizpůsobit současnému rychlému životnímu stylu, to znamená, že můžete psát zprávy a zároveň sledovat svá oblíbená videa. Díky snadnému používání dvou aplikací najednou v režimu rozdělené obrazovky a širokému displeji totiž zvládnete více věcí současně.

Úchvatné snímky s duálním fotoaparátem

Díky 13 a 5MP hlavnímu fotoaparátu s možností využití kreativního efektu Bokeh a 8MP přednímu fotoaparátu budou všechny vaše snímky i selfie vypadat fantasticky. Videa můžete nahrávat ve 4K HDR a navíc nově můžete využít stabilizaci obrazu SteadyShot™, která vám zajistí plynulost pohybu ve vašich videích.

Xperia 10
Autor: Sony Mobile Communications AB

Ponořte se do hloubek oblíbené hudby

Pokud jste hudebními nadšenci, jistě oceníte kvalitní zvuk nové Xperie 10. Díky technologiím Hi-Res Audio a DSEE HX budou všechny skladby znít věrně jako originální nahrávky. Streamování s podporou codecu LDAC zajistí plynulé přehrávání hudby při bezdrátovém poslechu a vy si tak můžete vychutnat ničím nerušený poslech své oblíbené skladby.

Xperia 10
Autor: Sony Mobile Communications AB

Ještě odolnější

Displej Xperia 10 chrání povrch Corning® Gorilla® Glass 5 s vysokou odolností a tvrdostí, který společně s elegantním kovovým vzhledem povrchu těla vytváří dokonalý celek pro každou situaci. S kapacitou baterie 2 870 mAh vám Xperia 10 zajistí energii po celý den. Chytrý režim STAMINA navíc předvídá, jak dlouho baterie vydrží, a přizpůsobuje využívání energie, takže se nestane, že se telefon vypne, když ho zrovna potřebujete.

Vybrat si můžete ze tří barevných variant pro každý styl – stříbrné, modré a černé.

Více na www.sonymobile.com