Na twitteru se strhla doslova bouře. „Wow, já jsem nevěděl, že Joey Essex umí zpívat!“ napsal jeden z uživatelů. „Ten zpěvák té kapely je tak sladký! Je úplně stejný jako moje milovaná hvězda z reality show,“ rozplývala se náctiletá dívka.

Ohromující podoby českého zpěváka z Třince s britskou hvězdičkou, která se proslavila účinkováním v telenovele The Only Way Is Essex (zkráceně TOWIE), si všiml i deník The Sun: „Diváci byli hysteričtí, když spatřili essexskou legendu na pódiu prvního semifinále Eurovize...“

Lake Malawi dokonce považují za možné budoucí vítěze pěvecké soutěže, jejíž velké finále proběhne v Tel Avivu už v sobotu večer. Sledovat ho můžete v přímém přenosu od 21 hodin na ČT1.

Albert zazářil a ohromil eurovizní fanoušky nejen svou podobou s Joyem, ale také britským londýnským »cockney« akcentem, když rapoval v písni Friend of a Friend. Jediný, kdo z toho není dvakrát nadšený, je sám zpěvák, který vystudoval překladatelství a tlumočení z angličtiny, dál mluví také německy a polsky.

„Nemám taková srovnávání rád. Vždy se snažím být sám sebou,“ řekl Blesku Černý. „Vlastně toho pána ani neznám a moc jsem o něm neslyšel. Doufám, že se jim líbí naše hudba. To je to hlavní!“ dodal.

Kdo je Joey Essex?

Joey se stal slavným už ve svých dvaceti letech, když se v roce 2011 objevil v britské telenovele The Only Way Is Essex. Postupně se vypracoval v symbol (přeháněné) hlouposti a zazobanosti, pročež si ho ráda dobírá leckterá postava britské komediální scény. Herec Russell Howard (39) takhle například jednou coby vrchol utopie zmínil Joeyho účast ve vědomostní panelové show QI.

VIDEO: Takhle dováděl Albert Černý na Eurovizi se zpěvačkou Tamtou!

Video
Video se připravuje ...

Takhle dováděl Albert Černý na Eurovizi se zpěvačkou Tamtou! 

 

Fotogalerie
37 fotografií