V Česku narozená kráska rok po rozvodu oficiálně randí! Tedy takhle – s novým mužem svého srdce ji vycvakli na schůzce v New Yorku už před rokem, kdy se s muzikantem Ricem Ocaskem (70) teprve rozváděla. Tehdy ještě ale neměl ani jméno a dost možná ještě nebyli úplně pár.

O rok později je ale nad slunce jasnější, že Pavlína má nového muže. Ruku v ruce s ním odcházela z večírku, kde se s pompou oslavovalo letošní číslo plavkového speciálu Sports Illustrated. To letos nevyšlo v tradičním únorovém termínu, ale až nyní v květnu, a Pavlína je jednou z jeho ústředních hvězd.

Romanticky za ručičku odcházela se šedovlasým elegánem, kterým není nikdo menší než hollywoodský scenárista Ed Solomon (58)! A to bude zatraceně dobrá partie, protože napsal takové kasaštyky, jako byli Muži v černém (1997, Will Smith) nebo Charlieho andílci (2000, Cameron Diazová, Drew Barrymoreová, Lucy Liuová)!

Jen tyhle dva filmy totiž podle filmové databáze IMDB.com vydělaly 589 390 539 dolarů a 138 800 000 dolarů, v korunách je to přes 16,5 miliardy korun! A jak známo, z filmařů největší díl zisků zkasírují vždy režisér a právě autor scénáře! Ed navíc napsal filmových scénářů přes dvacet (např. i X-Men, Podfukáři 1, 2 a 3), tři filmy i sám režíroval a deset produkoval... Nejnověji se rozjíždí natáčení komediální sci-fi Bill & Ted Face the Music s Keanu Reevesem (54) v hlavní roli.

Pavlína prezentaci plavkového speciálu SI, v němž je vůbec nejstarší modelkou, pojala jako velkou show. Do kamer a foťáků dělala neskutečné grimasy, kroutila pusou, smála se na celé kolo. Jako by chtěla přesvědčit všechny kolem, že je opravdu tak hezká od přírody, že nepotřebuje kouzla plastických chirurgů, zejména ne jejich injekcí, jako ostatní hvězdy. To by totiž měla tváře strnulé jako sfinga a grimasy by si musela odpustit.

„Je mi 54 let a jsem na to pyšná! Tohle je moje pravé já, žádné výplně, žádný botox!“ uvedla nedávno Pořízková, která si muže umí vybírat. Její bývalý muž Ric Ocasek (byli svoji od srpna 1989) byl z kapely The Cars. Ed Solomon je zase velký sympaťák, má dvě děti z rozvedeného manželství se Cynthií Cleeseovou (48), jeho tchánem tehdy býval skvělý britský komik John Cleese (79), který tak báječně předváděl švihlou chůzi ve skečích Monty Pythonů.

VIDEO: Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi

Video
Video se připravuje ...

Pavlína Pořízková ve filmu Její alibi Youtube.com

 

Fotogalerie
43 fotografií