Zpěvačku Daru Rolins zná v Česku a na Slovensky téměř každý. Ve dvanácti letech už zpívala po boku Karla Gotta (79) společnou píseň Zvonky štěstí a od té doby se její popularita drží neustále velmi vysoko. Málokdo ale o zpěvačce ví, že se pokoušela prorazit i v Americe. Při snaze o splnění tzv. amerického snu se tam rodačka z Bratislavy dokonce zamilovala. 

„Byla jsem v Americe, odjela jsem tam a v té době jsem se tam dokonce i zamilovala. Měla jsem amerického přítele – sportovce, surfaře. Takže jsme spolu bydleli v Los Angeles. Bylo to super. Bylo to hezký období. Měla jsem možnost potkat strašně zajímavé lidi z branže. Motala jsem se kolem lidí, kteří v té době spolupracovali s Britney Spearsovou, Madonnou nebo třeba Michaelem Jacksonem,“ popsala Českému rozhlasu pokusy o nastartování kariéry za oceánem Rolins. 

Jenže ne všechno bylo tak ideální, jak se mohlo na první pohled zdát. „Bylo to strašně zajímavé období, ale i v tomto případě to bylo zase jenom o tom, že se do tý Ameriky přestěhuji. Já jsem se pak s přítelem rozešla a víceméně už to bylo celý jenom na mně. A to bylo náročné. Buď se tam o vás někdo stará, anebo se staráte vy,“ prozradila zpěvačka. 

Po rozchodu zůstala v Los Angeles opuštěná a najednou si uvědomila, jak je tam všechno pro cizince strašně složité. „V ten moment mi došly peníze a říkala jsem si, jestli chci být číšnice a stát v té frontě za těma ostatníma, co doufají, že se jim splní ten americký sen. Ale je jich tam hromada,“ odhalila temné stránky svého amerického výletu. Nakonec se sebrala a odletěla zpátky domů. Kdyby se tam ale bývala narodila, je zpěvačka přesvědčena, že by se tak snadno nevzdala. 

VIDEO: Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? 

Video
Video se připravuje ...

Dara Rolins po rozchodu s Rytmusem. 7 let předstíral, že je někdo jiný? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
97 fotografií