Necelých čtrnáct dní byl princ Harry doma, aby byl podporou své manželce Meghan, která mu přivedla na svět jeho prvního potomka. Týden od porodu už se ale musel opět vrátit do práce, a jak přiznal, jednoduché to určitě nebylo.

Rozzářený princ Harry navštívil v oxfordské nemocnici pacientku Daisy Wingroveovou, která pro něj měla malý dárek. Pro jeho syna Archieho mu dala plyšového medvíka a princ ji za to odměnil velkým objetím. V podobném tónu se nesla celá Harryho návštěva, při které zavítal k několika nemocným dětem, aby si poslechl jejich osudy a zlepšil jim den.

Maminka tříletého Emmeta Amy Scullardová se rozpovídala o princově návštěvě nemocnice a popsala, jaké jsou jeho pocity poté, co se stal otcem. „Říkal, že si zvyká na to mít doma miminko a obecně na rodinný život. Prozradil také, že si už život bez Archie nedokáže vůbec představit," svěřila se tisku Scullardová, jejíž malý syn trpí rakovinou.

Christine Georgeová (52), jejíž sedmnáctiletý syn James právě podstupuje chemoterapii, také popsala princovy první pocity coby tatínka. „Prozradil, že měl dnešní program pečlivě naplánovaný, ale celou noc kvůli miminku nespal. Není to úplně ideální příprava na první den po návratu do práce," řekl jí v soukromí nemocnice Harry. 

Ještě ten samý den, po návratu domů, přivítal princ Harry s Meghan v jejich sídle prince Williama a jeho manželku Kate a po osmi dnech od porodu jim ukázal jeho malý uzlíček štěstí. 

VIDEO: Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle!

Video
Video se připravuje ...

Harry poprvé o dítěti s Meghan: Nejdůležitější slovo uvízlo v hrdle! Reuters

Fotogalerie
92 fotografií