Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Pierce Brosnan: 28 let věrný jediné ženě. Proč ji nevymění za jinou?

  • Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith. Doprovází ho úplně všude.
    16. května 2021 | 06:00

    Jeden z nejcharizmatičtějších představitelů filmového Jamese Bonda slaví dnes 68. narozeniny a se svou manželkou je dvacet osm let. To se moc v Hollywoodu nevidí. A vlastně nejen v Hollywoodu. Navíc takový fešák, po kterém šílely tisíce žen po světě! Jak je možné, že svou ženu pořád miluje, a co pro něj znamená? A jak je možné, že takový sexy chlap je ztělesněním věrnosti a na jiné se ani nepodívá?

    Je mu šesedát osm let a neustále vypadá úžasně. Jsou prostě chlapi, kteří nestárnou a kterým ani s vráskami a šedinami neubývá charizma. Je to dar. Navíc umí hrát, zpívat (to dokázal v muzikálu Mamma Mia) a hlavně je to skvělý manžel a táta. Je to téměř neuvěřitelné, ale své druhé manželce Keely vyznává lásku veřejně, dokonce i na Instagramu.

  • Vyznání lásky od filmového Jamese Bonda

    Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith. V roce 1993, kdy se seznámili.
    Autor: Profimedia

    Loni oslavili pětadvacet společných let a při té příležitosti jí vysekl takovou poklonu, že jí musíme upřímně závidět. "Děkuji za lásku, kterou jsi mi těch dvacet pět let dávala." „Miluji její vitalitu a její vášeň. Když se na mě Keely podívá, jdu do kolen,“ řekl také. Filmový Bond střídal holky jako na běžícím páse, v reálném životě je Pierce věrný manžel, který svou ženu považuje za „Severku“, jež mu ukazuje směr.

  • Seznámení na pláži

    Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith. Mají spolu dva syny, kteří se věnují modelingu.
    Autor: Profimedia

    Poznali se v roce 1993 na plážové párty v Mexiku, dva roky poté, co zemřela jeho první manželka na rakovinu vaječníků. Tehdy to byl pro herce šok a s odchodem milované ženy se dlouho nemohl smířit. Pak se objevila Keely. Tenkrát pracovala jako novinářka a přijela udělat rozhovor s hercem Tedem Dansonem, který se účastnil stejného večírku. Dali se do řeči a jiskra přeskočila.

  • Žena, která mu pomohla překonat smutek

    Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith. Považuje ji za svou Severku, která mu ukazuje směr.
    Autor: Profimedia

    Později Keely na tohle setkání vzpomínala: „Byl podmanivý, vysoký, tmavý a hezký. Všechno, co na něm bylo, bylo přitažlivé. V očích měl zářivou jiskru.“ On zase vyprávěl, že byla nejen krásná, ale taky velmi soucitná a laskavá. Povzbuzovala ho, aby dával najevo city a projevoval smutek nad ztrátou své první ženy, a později mu dávala sílu, aby to překonal. Pierce o Keely také řekl: „Pomohla mi se vyléčit.“

  • Modelka, novinářka a aktivistka

    Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith
    Autor: Profimedia

    Keely se jako mladá věnovala modelingu, a dokonce se objevila na stříbrném plátně. Během své žurnalistické kariéry pracovala jako korespondentka pro ABC The Home Show a byla za to oceněna Genesis Awards, později byla moderátorkou NBC. Manželský pár je známý svou dobročinností, pomáhají podporovat budování škol v Tibetu, získávají prostředky pro boj s rakovinou a AIDS.

  • Dva synové se skvělými geny

    Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith. Miluje ji takovou, jaká je.
    Autor: Profimedia

    Začali spolu žít a v roce 2001 se vzali v Irsku, odkud Brosnan pochází. V rozhovoru pro The Independent řekl: „Našel jsem v ní velkou lásku. I kdybych hledal milionkrát jinde, nenašel bych takovou.“ Mají spolu dva syny, a to Dylana (22) a Parise (18). Zřejmě mají Pierce a Keely skvělé geny, protože synové se věnují oba modelingu.

  • Miluje ji takovou, jaká je

    Pierce Brosnan s manželkou Keely Shaye Smith, na kterou je pořád pyšný.
    Autor: Profimedia

    Kamkoli Brosnan jede natáčet, jeho žena jede s ním. Ne kvůli tomu, aby ho hlídala, ale kvůli tomu, že si to herec přeje. „Kdekoli bych byl, tam bych ji postrádal a musel bych jí psát, aby za mnou přijela.“ Zdá se to neuvěřitelné, ale zřejmě to nebude přetvářka, svou ženu miluje a je mu fuk, že za ty roky manželství hodně přibrala. Mnozí mu naznačují, že se k němu nehodí, ale on se s ní fotí s hrdostí i v plavkách. Přestože bývá Keely terčem ošklivých reakcí kvůli své postavě, oni dva si s tím hlavu nelámou. Bez ohledu na to, jak vypadá, ji Brosnan obhajuje a chválí. Není divu, že patří mezi nejoblíbenější pár celebrit na světě.

    Kdo koho miloval? Proč někomu nevyšla kariéra? Jaké byly jejich osudy? Další příběhy hereček a herců najdete na webu Blesk pro ženy ZDE

Diskuse ke článku
.