Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Petr naletěl vězeňkyni, oškubala ho o desítky tisíc! Přesto prosí: Aničko, vrať se mi!

Autor: čad - 
14. května 2019
11:31

Slibovala mu hory doly, chystal veselku a platil a platil. Vězeňkyně Anna H. (43) připravila zpoza mříží bývalého elektrikáře Petra Michla (58) o desítky tisíc i o iluze. Muž se z nešťastné lásky zhroutil. A svou vyvolenou chce zpátky!

Najdu tě? Sexy brunetka, životem zklamaná, hledá muže...

Na začátku byl inzerát v novinách. „Psala v něm, že je ve vězení a hledá někoho, kdo jí dá druhou šanci,“ popisuje Petr. Od loňského října si vyměnili přes stovku dopisů.

Chystal svatbu

Do vězení jí posílal oblečení, kosmetiku, tabák i peníze. Když vypráskaná žena nabídla Petrovi manželství, zářil. Zařídil obřad, který se měl konat před týdnem. Sehnal jí práci. V tu chvíli už ho prý jeho láska za mřížemi stála více než 56 tisíc. Aby vyšel, musel si prý dokonce vzít půjčku.

Jeden polibek a... ujela v mercedesu

Už před sedmou ráno v neděli 21. dubna přešlapoval Petr před věznicí ve Světlé nad Sázavou. Vůbec nevěděl, jak jeho Anička vypadá. Z občasných telefonátů znal jen její hlas. Před polednem se ve dveřích věznice skutečně objevila. „Poznal jsem ji podle tašky, kterou jsem jí předtím za mříže poslal. Štíhlá postava s dlouhými vlasy,“ líčil Petr. Když ho poprvé a také naposledy políbila, byl v sedmém nebi. Vzápětí ale vklouzla do opodál stojícího mercedesu a zmizela mu z očí. Dodnes neví, za co seděla, a hlavně – kam zmizela!

Budu ji hledat!

Petrovi zůstala jen taška plná značkového oblečení a doma ve skříni světlý svatební kostým, který si v jednom z dopisů přála. „Budu ji hledat,“ říká odhodlaně Petr a chystá se vypravit po její stopě do Prahy. Od Anniny sestry prý ví, že měla z Prahy odjet do Belgie. „Jestli je tam někde v bordelu, tak ji vykoupím,“ uvažuje Petr.

S požehnáním zákona

Reportérovi se podařilo zjistit, že tento případ v českém vězeňství není ojedinělý. Vězeňkyně, ale nezřídka i uvěznění muži, dokážou od důvěřivců na svobodě vytáhnout ročně stovky tisíc. „Odsouzené ženy v souladu se zákonem mají právo přijímat a odesílat korespondenci bez omezení,“ říká mluvčí ženské věznice ve Světlé nad Sázavou Jana Rajdlová. „Mají právo si objednat denní tisk. Z toho je zřejmé, že odsouzené mohou prostřednictvím korespondence buď na seznamovací inzerát odpovědět, nebo si jej i samy podat,“ dodává mluvčí. 

 VIDEO: Podvodnice z Prahy: Takhle falšovaly očkovací průkazy.

Video  Podvodnice z Prahy: Takhle falšovaly očkovací průkazy.  - Policie ČR, Blesk TV
Video se připravuje ...

lunatic ( 15. května 2019 12:35 )

Je však i docela možné,že se na základě zveřejněných fotek dotyčnému ozve nějaký gay - a pokud bude mít alespoň velké M,tak to bude ideální,zatímco kompromis by byl pouze s velkým G

jity ( 14. května 2019 14:05 )

Kdo by takového krasavce chtěl. Dědek jeden nehezký.

Modra_liska ( 14. května 2019 12:09 )

A co si myslel? Že o 15 let mladší ženská ho bude chtít z lásky? Proč nehledal slušnou padesátnici? Protože to je prase nenažrané, dobře mu tak.

Zobrazit celou diskusi