Jaká úloha vás čeká v Krejzových?
Hraji Táňu Rosákovou. Milou, avšak trošku nemotornou holku, která přijde jako posila za Danku do rádia. Už v prvních obrazech vyvede několik husarských kousků. Takže se dívejte a uvidíte.

Natáčíte už pár týdnů. Jak se člověk zapojí do takového rozjetého vlaku?
Jsem velmi vděčná, že parta kolegů v rádiu je skvělá. S velkou částí jsem se už znala z dřívějších projektů. Proto jsem mezi ně, doufám, rychle zapadla.

Překvapilo vás něco na natáčení?
Mile přátelská atmosféra před i za kamerou, to nemusí být vždy samozřejmost. Tánin parťák v rádiu je Pája, kterého hraje Michal Novotný, a s ním je velká legrace před i po klapce.

Můžete třeba i trochu sáhnout do scénáře a něco si tam poupravit? Nebo třeba navrhnout nějaké nápady na děj?
Napadá mě jedna scéna ze seriálu Přátelé. Na stejnou otázku se ptali Joeyho, který tam natáčel seriál Dny našeho života. Po jeho odpovědi nechal scenárista postavu Drakea Ramoraye spadnout do výtahové šachty, a tak mu dějovou linku ukončil… (směje se) Ne, do scénářů nezasahuju.

Co je obecně nejtěžší zahrát?
Vždy to byly erotické scény, ale přes ty jsem se musela nedávno přenést. Teď už na ně nejsem tak citlivá. Je to má práce, a když takové scény mají opodstatnění, je třeba je brát profesionálně a s nadhledem.

Jakou nejbizarnější nabídku na natáčení jste dostala?
Občas mi jsou nabídnuty role, kde hlavní roli hraje spíše vizuální vjem a kdy je od tvůrců žádoucí co nejméně kusů kostýmu. Jinak řečeno, jakmile se mám někde svlékat jen proto, že jsem mladá holka, stavím se k nim spíše odmítavě. V mém zájmu je ukázat herecký um i jinde než jen ve fyzických dispozicích.

Nemůžu se nezeptat na seriál Most!. Má to ještě nějaké dozvuky?
Most! strhnul lavinu, kterou nikdo z nás nečekal a samozřejmě nás to všechny mile překvapilo. Jen těch pár měsíců v začátku roku bylo trošku bláznivých. Teď jsou dozvuky hlavně pracovní, což je skvělé.

A nejhezčí reakce, kterou jste na seriál dostala?
Těch hezkých reakcí bylo opravdu mnoho. Spíš jsem se obávala těch opačných u pár scén Romany a Edy. Pocházím z menšího města a nevěděla jsem, jak toto budou vnímat například přátelé mých rodičů. A také rodiče samotní. Ale byli skvělí, všichni mě velmi podpořili.

Legraci si z vás někdo nedělal?
Legraci si ze mě dělají spíš v divadle. Pokřikují slogany typu Dycky Most! a občas mě někdo osloví mým seriálovým jménem.

Proč si myslíte, že to mělo takový úspěch?
Protože diváci pochopili, že to není seriál jen o vtipných dialozích. A kdo jej zaškatulkoval po pár minutách zhlédnutí jen jako přisprostlý počin, nepochopil sdělení.

Kde na vás můžou ještě diváci natrefit?
Před měsícem jsem měla premiéru v Hudebním divadle Karlín s hudební revue Jak se dělá muzikál, což je vtipné, takřka činoherní představení se skvělým obsazením. V Karlíně hostuji ještě ve dvou dalších muzikálech a v komorní činohře divadla Troníček uvádíme nesmrtelný příběh Fausta a Markétky pod názvem Ve stínu Mefista.

VIDEO: Býmová z Ordinace a Přístavu v erotické talkshow: O upoceném sexu před kamerou!

Video
Video se připravuje ...

Býmová z Ordinace a Přístavu v erotické talkshow: O upoceném sexu před kamerou! Thomas Kruchina, Jan Jedlička

Fotogalerie
10 fotografií