Jasmina Alagičová a Patrik Vrbovský, jak zní skutečné jméno známého rappera, vstoupí do svazku manželského co nevidět. Pár na veselku spěchá i z toho důvodu, že je krásná Jasmina v jiném stavu a hubatý zpěvák se nejednou nechal slyšet, že dítě přivede až do úplné rodiny. Svou paní si proto musí „okroužkovat“ dříve, než jejich malý syn s pracovním označením „bengoro“ přijde na svět.

Jak informovala Pluska.sk, jenom pár dní před velkou událostí se dostavili snoubenci na „místo činu“, aby doladili poslední detaily svatebního veselí. Doprovázela je při tom šéfka módní televize Fashion TV Gabriela Drobová (45), která u sebe Jasminu zaměstnala. Obě dámy se navíc netají tím, že mají mezi sebou velice blízký vztah. Krásná Balkánka v Drobové vidí svou druhou matku. Není tedy divu, že nechyběla ani při přípravách Jasminina a Rytmusova velkého dne.

Ten si vulgární rapper s pohlednou brunetkou nehodlá ničím kazit. Stejně jako první fotky Jasminina těhotenského bříška či důkazy jejich nehynoucí lásky, Rytmus si chce všechny tyto soukromé okamžiky ponechat čistě pro sebe, a aby nemusel na sociálních sítích dávat přes romantické fotky sprosté popisky, kvůli kterým je nebudou chtít využít média, hodlá si zajistit na svatbu dokonalé soukromí.

I z toho důvodu si půvabný zámeček Šimák Pezinok, který se nachází jenom kousek od Bratislavy, bedlivě obhlídla i Rytmusem najatá soukromá ochranka. Dva urostlí muži v kvádrech si v pondělí prošli nejenom prostory zámku, ale i jeho široké okolí. Rytmus s Jasminou pak v zámku strávili na čtyři hodiny. Zdá se, že tihle budoucí novomanželé nenechávají nic náhodě a všechno chtějí mít jaksepatří naplánované!

VIDEO: Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! Požádal tchána o její ruku? 

Video
Video se připravuje ...

Rytmus už je v balkánské rodině Jasminy Alagičové! Požádal tchána o její ruku? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Fotogalerie
46 fotografií