Artróza herci zasáhla obě kolena, to pravé je na tom ale hůř. „Už jsem opravdu při každém kroku kňučel. Jakmile se tohle koleno ale zahojí, tak na řadu přijde to levé. Už jsem se s tím smířil,“ prozradil Ladislav Frej.

Své koleno svěřil do rukou docenta Jiřího Skály. „Mám v něj velkou důvěru, operoval, a velice zdárně, už moji dceru Kristýnu,“ vysvětlil Frej. Ve vinohradské nemocnici si prý po zákroku pobude deset dnů a poté nastoupí do Rehabilitační nemocnice Beroun, kde se bude učit podruhé v životě chodit. „Snad to půjde. Jak dlouho to bude ale trvat, to si netroufám vůbec odhadnout...“ svěřil se herec.

Poslední dobou je »doktor Sova« ve špitále opět jako doma. Koncem minulého roku mu totiž operovali rameno. „Měl jsem pochroumanou manžetu rotátorů, a tak mi provedli operační sešití úponů šlach,“ vylíčil herec.

Svatba a natáčení na vozíku

„Ještěže mám tu svoji Gábi, která se o mě tak svědomitě a vzorně stará,“ pravil Frej s úsměvem. A potutelně podotkl: „Neměl bych si ji už opravdu vzít?“ A potom si už zavřel ústa na zámek. Nechtěl svou přítelkyni Gabrielu (53), která by se chtěla vdávat, dráždit. Dal jí totiž jasně najevo, že popáté do chomoutu už vlézt určitě nehodlá.

Kvůli operaci musel zrušit představení v Brně. Natáčení seriálu Krejzovi, kde hraje, se ale nevyhne. „To je prý vyloučené. Tak jsem jim řekl, že když mě na ten plac dovezou na vozíku, klidně jim to odehraju!“ usmíval se před operací.

VIDEO: Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém?

Video
Video se připravuje ...

Ladislav Frej v Šíleně smutné princezně: S čím má největší problém? Blesk TV

 

Fotogalerie
36 fotografií